Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Održan “Kup Nikšića 2018“: Najbolji tivatski Mavaši

kup1
Branko Čupić
  • Autor onogost.me
  • 01.10.2018. u 06:20

Tradicionalni međunarodni turnir “Kup Nikšića” čiji organizator je Karate klub Onogošt, a pokrovitelj Sekretarijat za sport Opštine Nikšić, održan je juče u Sportskom centru, a najuspješnija je bila ekipa Mavašija, koja je ukupno osvojila 40 medalja.

Na takmičenju koje je okupilo više od 350 karatista iz 25 klubova iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Hrvatske, tivatski karatisti su završili nastup sa sedam zlatnih, 17 srebrnih i 16 bronzanih medalja, dok je podgorička Iskra bila druga sa 14 zlatnih, sedam srebrnih i 11 bronzanih medalja. Treće mjesto pripalo je pljevaljskom Risu sa osam zlatnih, devet srebrnih i tri bronzane medalje.

“Zadovoljan sam masovnošću i kvalitetom prikazanih borbi. Zahvaljujem se svim učesnicima na fer i korektnom odnosu, kao i Opštini Nikšić na pomoći oko organizacije jedne od najmasovnijih sportskih manifestacija koje se održavaju u Septembarskim danima kulture”, kazao je Dragoljub Fatić iz KK Onogošt za naš portal.

Učesnike turnira pozdravio je i poželio im dobrodošlicu novi predsjednik kluba Vladimir Mrvaljević, a takmičenje je otvorio sekretar Sekretarijata za kulturu i sport Nikšića, Milan Korać. 

Takmičenjem su rukovodili Ivan Bajić i Slavko Todorović, a sudijskom komisijom Predrag Perković.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Takmičarka džudo kluba Straševina Andrijana Šutović osvojila je bronzanu medalju na Evropskom kupu za kadete (U18) koji je održan u Berlinu.
Na takmičenjima Gorski Kup na Kopaoniku i Dardania Kup na Ski centru Arxena Dunja Kovačević, članica reprezentacije i takmičarka Ski kluba "Pobjednik", osvojila je zlatnu medalju u slalomu i dvije bronzane u slalomu i veleslalomu u kategoriji U16.