Održano školsko takmičenje u rukometu

rukomet
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 09.04.2016. u 10:42

Danas je u Sportskom centru održano školsko takmičenje u rukometu koje u okviru „Školskih sportskih igara“, opštinski sekretarijat za sport tradicionalno  organizuje već pune 34 godine. 

U konkurenciji djevojčica prvo mjesto osvojile su učenice OŠ „Olga Golović“ koje su u finalu savladale školski tim iz OŠ „Braća Labudović“ rezultatom 14:12.

U konkurenciji dječaka najbolji su bili učenici OŠ“Mileva Lajović Lalatović“.  Oni su u finalu ubjedljivo savladali vršnjake  iz OŠ „Jagoš Kontić“rezulatom 16:6.

Na turniru je ukupno učestvovalo 5 škola.  

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Ski-klub "Pobjednik" organizovao je početkom marta takmičenja Prvi "Kup Pobjednika" u slalomu i “Srna Kup” u veleslalomu, uz podršku Skijaškog Saveza Crne Gore i mljekare “Srna”.
Takmičari Atletskog kluba "Nikšić" osvojili su deset medalja na prvenstvu Crne Gore u krosu, koje je juče održano u našem gradu. Na 65. po redu prvenstvu opet je istaknuto ime pobjednice Slađane Pejović, koja je 18. put prvakinja države u ovoj kategoriji.
Potpredsjednik Opštine Nikšić Mitar Goranović otvorio je 65. Prvenstvo Crne Gore u krosu i tom prilikom poželio puno uspjeha svim takmičarima.