Prvenstvo Crne Gore: Sedam medalja za Mawashi

OKK Mawashi
 • Autor onogost.me
 • 19.10.2023. u 15:41
Proteklog vikenda u Nikšiću je održano  Prvenstvo Crne Gore za kadete, juniore i mlađe seniore.

Na turniru na kome je bilo 249 prijava, iz 28 klubova, Omladinski karate klub Mawashi je osvojio sedam medalja, od kojih su čak tri zlatne, što ga je, kako navode iz kluba, postavilo u sami vrh crnogorskog karatea.

“Novi prvaci Crne Gore su Vasilisa Čizmovuć u kategoriji kadetkinja, Rajan Jovanović u kategoriji kadeta i Jovana Ćalić u kategoriji mlađih seniorki”, ističu iz kluba.

Srebro je osvojila u ekipnom nastupu juniorska ekipa Omladinskog karate kluba Mawashi u sastavu: Vaso Abramović, Vuk Lučić i Uroš Ćalić, dok je ženska kadetska ekipa u sastavu: Marija Čizmovuć, Mia Baošić i Vasilisa Čizmovuć osvojila bronzanu medalju.

Bronzane medalje u pojedinačnim nastupima su osvojili Miljana Papović, u kategoriji juniorki i Vuk Papović u kategoriji kadeta.

“Za Balkansko prvenstvo, koje će se održati u Ljubljani, krajem novembra, selektori su pozvali čak 11 takmičara iz Omladinskog karate kluba Mawashi”, navode iz tog kluba.

Narednog vikenda karatiste Omladinskog karate kluba Mawashi očekuje međunarodni karate turnir “Grand prix Montenegro”, u Herceg Novom.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Fudbaleri Sutjeske igraju danas u gostima protiv Jezera utakmicu posljednjeg, 19. kola jesenjeg dijela prvenstva