Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Ragbisti Nikšića poraženi na startu prvenstva

slika_ragbi
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 22.11.2015. u 21:03

U premijernom meču ovogodišnje crnogosrke lige u ragbiju RK Nikšić je danas na svom terenu poražen od ekipe Podgorice rezultatom 5:12.

Nikšićani, prošlogodišnji šampioni, poveli su  sa 5:0, esejom koji je postigao Boško Perović. Međutim, gosti iz Podgorice postižu esej za izjednačenje a uz pretvaranje Marka Andrića prelaze u vođstvo od 7:5. Podgoričani su na poluvrijeme pošli sa vođstvom od 12:5, nakon eseja koji je postigao Mitar Bošković.

U drugom poluvremenu i pored velike borbe Nikšićana rezultat se nije mijenjao.

“Prije svega, želim da čestitam ekipi Podgorice na dobroj igri i veoma važnoj pobjedi. Mi smo na odličan nacin otvorili utakmicu ranim esejom, ali smo nedugo zatim prepustili inicijativu gostima, što je iskusna ekipa Podgorice iskoristila. Kasnije smo imali svoje šanse, borili se, ali je nedostatak uigranosti došao do izražaja. Na kraju bih želio da se zahvalim našoj publici na podršci. Vjerujem da su uživali u veoma intenzivnom ragbiju”, kazao je za portal Onogošt igrač Nikšića, Boris Mijušković.

Utakmica je odigrana na stadionu Čelika u Nikšiću.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Takmičarka džudo kluba Straševina Andrijana Šutović osvojila je bronzanu medalju na Evropskom kupu za kadete (U18) koji je održan u Berlinu.
Na takmičenjima Gorski Kup na Kopaoniku i Dardania Kup na Ski centru Arxena Dunja Kovačević, članica reprezentacije i takmičarka Ski kluba "Pobjednik", osvojila je zlatnu medalju u slalomu i dvije bronzane u slalomu i veleslalomu u kategoriji U16.