Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sve je spremno za prvu noćnu trku u Nikšiću

cats
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 04.07.2016. u 09:14

Nevladina udruženja Omladinski klub Nikšić i Triatlon klub “Nikšić” organizovaće 12. jula prvu noćnu trku u našem gradu “Night run 2016 Nikšić”.

Budući da je, kako navode u tim NVO,  trend noćnih trka u ekspanziji u više svjetskih gradova, ovom organizacijom Nikšić i Crna Gora postaju dio svjetske mape ovog popularnog dešavanja.

“Nevladina udruženja Omladinski klub Nikšić i Triatlon klub “Nikšić”  pokušavaju da isprate trend rasta interesovanja za noćnim sportskim događajima, posebno noćnim trkama, i učine da i kod nas zaživi atletika, bolji odnos prema zdravim životnim stilovima i rekreacijom i da promovišemu Nikšić na širem planu”, navode organizatori.

Trka će krenuti u 21h sa Trgu Šaka Petrovića, gdje će biti upriličena svečana ceremonija otvaranja i start, dok je cilj na Gradskom stadionu.  

Discipline za koje građani mogu da  se prijave su:

  • 6-10 godina 300m (atletska traka na stadionu) – dječaci, djevojčice
  • 10 – 14 godina 800m (atletska traka na stadionu) – dječaci, djevojčice
  • 15+ godina 2,5km prema predloženoj mapi, muškarci, djevojke
  • 15+ godina 2,5km, štafeta

“ Za sve učesnike ćemo pripremiti učesničke medalje i zahvalnice, dok ćemo za pobjednike u svim kategorijama obezbijediti  pobjedniče medalje i za prvo mjesto u svim kategorijama pehar”, navodi se u saopštenju.

Prijave je neophodno popuniti do 9. jula (do 23:59h) OVDJE , ili direktno kontaktirati organizatore mejlom [email protected] , [email protected] ili na 069 648 700. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Ekološko udruženje mladih ''Zeleni centar'' organizuje deveto po redu Street workout takmičenje, koje će biti održano u subotu, 13. jula u park-šumi Trebjesa.