Svjetski kup u Sofiji: “Akademik” šalje najbolje

judo_klub_akademik_295342
  • Autor onogost.me
  • 29.01.2016. u 13:29

U Sofiji će se naredna dva dana održati Svjetski kup u džudou na kojem će reprezentaciju Crne Gore predstavljati i 13 članova Akademika. 

Selektor Hubert Rohrauer,  pored svog pomoćnika Predraga Stanjevića koji će se takođe takmičiti, odabrao je još osam takmičara i četiri takmičarke iz nikšićkog kluba u različitim kategorijama.

Pored juniorskog šampiona Evrope Danila Pantića, pozvani su Srđan Mrvaljević i Nikola Gušić od kojih se i očekuje da naprave zapaženiji rezultat, a uz njih su na spisku i Nebojša Gardašević, Nikola Gardašević, Novo Raičević, Vuk Nikčević  i Lazar Daković.

Tanja Božović će biti jedna od glavnih uzdanica reprezentacije u ženskoj konkurenciji, a uz nju će čast Akademika braniti i mlada Jovana Peković, kao i Ivana Milović i Anđela Daković. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Prvi Memorijani internacionalni džudo kup “Haris Šabotić”, održaće danas u Nikšiću, u organizaciji porodice Šabotić i njegovih prvih trenera Naila Bande, Miodraga Đurovića i Marinka Đurđevca, a uz podršku Džudo saveza Crne Gore.
Takmičari Karate kluba "Šampion" iz Nikšića ostvarili su zapažene rezultate na 14. internacionalnom karate turniru koji je u subotu održan u organizaciji KK "Bar".
Na 7. međunarodnom džudo turniru "Tivat 2023", takmičari džudo kluba Trebjesa osvojili su 15 medalja - četiri zlatne, dvije srebrne i devet bronzanih.