“Talenat“ i ovu godinu započeo školom skijanja

skola
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 19.01.2019. u 07:32

Sportsko rekreativno društvo “Talenat“, organizovalo je i ove zime, sedmi put zaredom, školu skijanja za naše najmlađe sugrađane.

U pravom zimskom ambijentu, uz druženje, i uz nadzor instruktora Novice Gardaševića, Borisa Janjića, Maksima Pekića i Nikole Todorovića, 155 mališana, u prethodnih 15 dana upoznavalo se sa osnovnim tehnikama skijanja na Kruševicama.

“Realizovali smo dvije smjene obuke u trajanju od po sedam dana i ukupno smo obučavali 155 polaznika. Ponosni smo što su svi naši polaznici zdravi i bez ikakvih nelagodnosti završili obuku. Takođe, ponosni smo i na nivo stečenog znanja iz osnova skijanja. Zahvaljujemo roditeljima što su izabrali baš nas da radimo sa djecom i posebno hvala na povjerenju, a svim našim skijašima čestitamo na zasluženim diplomama”, kazali su organizatori obuke.

Škola je počela sa radom odmah na početku godine, a ponovo je bilo i zainteresovanih za koje nažalost nije bilo mjesta.

 “Odmah nakon Nove godine krenuli smo sa radom. Potrudili smo se kao i prethodnih godina da sve bude organizovano i obezbijeđeno i da sve funkcioniše po planu i programu i žao nam je što ni ove godine nijesmo uspjeli da organizjemo obuku za svu djecu koja su bila zainteresovana”, navodi jedan od instruktora, Maksim Pekić.

Nakon ovogodišnje obuke i škole skijanja svi su zadovoljni i puni utisaka, a za proteklih sedam godina od kada se organizuje škola skijanja, što je najvažnije, kako su istakli iz školice, je što su sva djeca obuku prošla bez povreda i neprijatnih situacija.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Na 18. Međunarodnom karate turniru "Kup Nikšića 2022", koji je održan u nedjelju, takmičari Karate kluba Fokus osvojili su 11 medalja, od čega su četiri zlatne, jedna srebrna i šest bronzanih odličja.