Uspješan vikend za najmlađe nikšićke skijaše: Osvojena 21 medalja na Savinom kuku

28906469_10155322056807727_989095714_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 12.03.2018. u 13:33

Ski klub "Javorak" imao je prethodnog vikenda veoma zapažen nastup na ukupno četiri kup takmičenja u slalomu i veleslalomu na Savinom kuku, a koje su organizovali nikšićki klub i Ski klub "Podgorica".

Najmlađi takmičari Javorka su do ovog plasmana stigli nakon što su u različitim kategorijama došli do 21 medalje, od čega 12 zlatnih, dvije srebrne i sedam bronzanih.

U kategoriji starijih pionirki, Ivana Radović je osvojila dvije zlatne, jednu srebrnu i jednu bronzanu medalju, dok je mlađi pionir, Vladimir Vukmirović uzeo četiri najsjajnija odličja.

Tri zlatne i jednu srebrnu medalju osvojio je Petar Kasom u kategoriji starijih cicibana, mlađi ciciban Milo Jovović četiri bronzane, a njegov vršnjak Ognjen Rabrenović jednu bronzanu medalju.

Mlađa cicibanka Dunja Kovačević je svoj nastup na Durmitoru krunisala sa tri zlatne i jednom bronzanom medaljom.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Na 43. Karate kupu "Oslobođenje Podgorice", na kome je učestvovalo 750 takmičara iz šest zemalja, takmičari KK "Šampion" pokazali su zavidnu formu osvojivši ukupno 10 medalja - pet zlatnih i pet bronzanih.
Na juče održanom VII Grand prix Montenegro u Herceg Novom, na kojem je učestvovalo 683 takmičara iz 49 klubova iz šest država, takmičari Karate kluba Jion ostvarili su zapažen rezultat.