Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

UŽIVO: Pratite „akademičare“ na premijernom nastupu u Ligi šampiona

15592041_10207955690785778_199744866_n
Judo klub Akademik
  • Autor onogost.me
  • 17.12.2016. u 12:11

Nikšićki Džudo klub „Akademik“ nastupa danas u Beogradu u Ligi šampiona. To je prvi put da jedan džudo  klub iz naše zemlje ima predstavnika u tako renomiranom takmičenju.

Na turniru učestvuje 18 muških i 14 ženskih ekipa.  „Akdemičari“ su prvo kolo rutinski odradili protiv francuske ekipe “Montruil” ukupnim rezultatom 5:0. Pobjede su ostvarili su Gomboc, Mrvaljević, Natea, Bubanja i Gušić. 

Prenos svih borbi možete pratiti na našem portalu.

 

 

 

 

 

 

 

Akademik će u pohod na istorijski plasman voditi Marko Gušić, Vuk Nikčević, Nikola Gardašević, Nikola Gušić, Srđan Mrvaljević, Nebojša Gardašević, Predrag Stanjević i Danilo Pantić, te pojačanja Nateja Danijel iz Rumunije, Mihael Žgank i Adrijan Gomboc iz Slovenije, kao i Marko Bubanja koji je crnogorski takmičar. 

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na šestom interkontinentalnom turniru Apolon open, koji je održan u Mariboru, džudisti Akademika osvojili su ukupno 10 medalja, od čega pet zlatnih, jednu srebrnu i četiri bronzane.
Proteklog vikenda održana su dva prvenstva - Prvenstvo za mlađe seniore i Prvenstvo za poletarce. Takmičari džudo kluba Trebjesa i Straševina ostvarili su zapažene rezultate.