Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

VIDEO: Igor Kostić najbolji na turniru u bilijaru

dsc_0079
cdm.me
  • Autor onogost.me
  • 17.11.2015. u 22:07

Popularna „devetka“ okupila je za vikend najveće crnogorske majstore bilijara, na turniru koji je poslije duže vremena organizovan u Nikšiću.

Bio je to fantastičan turnir u bilijar klubu Bojanić, sa mnogo uzbudljivih mečeva i dobrih poteza.

Pehar za najboljeg i novčana nagradu u iznosu od 250 eura pripali su Igoru Kostiću, rođenom Nikšićaninu, koji odavno živi u Podgorici. Kostić je za CdM, nakon turnira, rekao da se uželio pravog bilijara i jake konkurencije.

„Hvala prije svega igračima koji su se danas pojavili i učinili ovaj turnir fantastičnim. Takođe, odajem priznanje organizatoru, koji je od početka do kraja sve odradio bez greške. Ovo je bilo nezvanično prvenstvo Crne Gore, jer su se pojavili najjači igrači bilijara. Crnoj Gori su potrebni ovakvi turniru, još jednom svaka čast bilijar klubu Bojanić“, kazao je Kostić.

Direktor turnira, Mijo Milović, istakao je da su očekivanja ispunjena.

„Svi igrači su nam potvrdili da je turnir bio fantastičan. Jako su zadovoljni i prijatno iznenađeni. Svi su nam potvrdili da će doći i sljedeće godine. Mi smo jako zadovoljni, ovaj turnir je bio spoj mladosti i iskustva, ukupno je učestvovalo 29 igrača. Pojavilo se nekoliko sjajnih mladih igrača, a neki učesnici su igrali čak i na Euro turu. Pojavili su se igrači gotovo iz svih gradova u Crnoj Gori, njima se posebno zahvaljujemo i nadam se da ćemo se na istom mjestu u još većem broju okupiti i naredne godine“ rekao je Milović.

Predsjednik kluba, Miljko Bojanić, poručio je da će Open Nikšić biti sve bolji.

„Očekujem da ovaj turnir iz godine u godinu bude sve bolji. Uradićemo sve što je u našoj moći da naredne godine turnir bude masovniji, da nagrade budu veće, a trudićemo se da na turnir dovedemo i neko zvučnije ime iz regiona. Nas do kraja godine očekuje lokalni turnir u decembru, kada je i godišnjica kluba. Pozivamo sve mlade ljude da dođu u naš klub, u Sportski centar, da se upoznaju sa ovom prelijepom igrom, da treniraju sa iskusnim i sjajnim igračima i da naredne godine možda uđu u borbu za vrijedne nagrade na Open Nikšiću“,  rekao je Bojanić.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Takmičari džudo kluba Trebjesa osvojili su devet medalja na međunarodnom turniru "Trofej Bara".
Na Evropskom juniorskom kupu koji je juče održan u Rijeci, Andrijana Šutović, takmičarka Džudo kluba Straševina, osvojila je bronzanu medalju.