Žabljak: Javorku 11, Pahuljici sedam medalja

naslovnaa
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 05.03.2019. u 07:28

I ovog vikenda na Žabljaku, na skijalistu „Savin kuk”, održana su dva kup takmičenja na kojima su članovi Javorka osvojili 11 medalja, a takmičari Pahuljice sedam odličja.

Takmičarka Javorka Dunja Kovačević bila je ubjedljivo najbolja u svojoj kategoriji mlađih cicibanki, gdje je osvojila četiri zlatne medalje, što je ukupno 11 osvojenih zlatnih medalja u ovoj sezoni na isto toliko trka.

Ivani Radović u kategoriji djevojčica II pripale su tri zlatne medalje, a Petar Kasom je osvojio jednu zlatnu, jednu srebrnu i dvije bronzane u veoma jakoj konkurenciji djeca l.

Skijaš Pahuljice Vladimir Vukmirović osvojio je tri zlatne i jednu srebrnu medalju. Takmičarka istog kluba Ana Marija Vukasović u konkurenciji mlađih cicibanki okitila se sa dvije bronzane, a njenoj klupskoj drugarici Anastasiji Vukasović pripala je jedna bronzana medalja.

Kupovi na Žabljaku održani su u organizaciji Ski kluba Durmitor sa Žabljaka i Ski kluba Smiljevica iz Berana.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Na XVI međunarodnom memorijalnom turniru “Miloš Stanković 2023”, na kome je učestvovalo 510 takmičara iz 33 kluba, džudisti Akademika ukupno su osvojili 23 medalje od čega 13 zlatnih, četiri srebrne i šest bronzanih.
Na juče održanom Međunarodnom džudo turniru "Miloš Stanković", na kojem ne učestvovalo je 510 takmičara iz 35 klubova, najmlađi džudisti "Straševine" ostvarili su zapažen rezultat.