Zasluženo: Danilo Pantić najbolji mladi sportista u ovoj godini

vijesti.me
  • Autor onogost.me
  • 21.12.2015. u 16:15

Nikšićanin Danilo Pantić, džudista Akademika, zlatni junior sa Evropskog prvenstva u Austriji, izabran je za najboljeg mladog sportistu Crne Gore u 2015. godini. 

Zasluženo: Danilo Pantić najbolji mladi sportista u ovj godini

Nikšićanin Danilo Pantić, džudista Akademika, zlatni junior sa Evropskog prvenstva u Austriji izabran je za naboljeg mladog sportistu Crne Gore u 2015. godini.

Danilo je to priznanje dobio danas na tradicionalnom izboru koji se u organizaciji Crnogorskog olimpijskog  komiteta održava krajem svake godine.  

Atletičarka Kristina Rakočević najbolja je mlada sportistkinja. Na Svjetskom prvenstvu za mlađe juniorke osvojila je srebro u bacanju diska i bronzu u bacanju kugle. Takođe, Kristina je bila najbolja na Balkanu u pomenutim disciplinama u svojoj uzrasnoj kategoriji.

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore najbolja je muška selekcija u 2015. godini, dok su rukometašice dobile priznanje u ženskoj konkurenciji.

 Vaterpolisti su bili peti na Svjetskom prvenstvu, dok su “lavice” osvojile osmo mjesto na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Prvi Memorijani internacionalni džudo kup “Haris Šabotić”, održaće danas u Nikšiću, u organizaciji porodice Šabotić i njegovih prvih trenera Naila Bande, Miodraga Đurovića i Marinka Đurđevca, a uz podršku Džudo saveza Crne Gore.
Takmičari Karate kluba "Šampion" iz Nikšića ostvarili su zapažene rezultate na 14. internacionalnom karate turniru koji je u subotu održan u organizaciji KK "Bar".
Na 7. međunarodnom džudo turniru "Tivat 2023", takmičari džudo kluba Trebjesa osvojili su 15 medalja - četiri zlatne, dvije srebrne i devet bronzanih.