Zasluženo: Danilo Pantić najbolji mladi sportista u ovoj godini

vijesti.me
  • Autor onogost.me
  • 21.12.2015. u 16:15

Nikšićanin Danilo Pantić, džudista Akademika, zlatni junior sa Evropskog prvenstva u Austriji, izabran je za najboljeg mladog sportistu Crne Gore u 2015. godini. 

Zasluženo: Danilo Pantić najbolji mladi sportista u ovj godini

Nikšićanin Danilo Pantić, džudista Akademika, zlatni junior sa Evropskog prvenstva u Austriji izabran je za naboljeg mladog sportistu Crne Gore u 2015. godini.

Danilo je to priznanje dobio danas na tradicionalnom izboru koji se u organizaciji Crnogorskog olimpijskog  komiteta održava krajem svake godine.  

Atletičarka Kristina Rakočević najbolja je mlada sportistkinja. Na Svjetskom prvenstvu za mlađe juniorke osvojila je srebro u bacanju diska i bronzu u bacanju kugle. Takođe, Kristina je bila najbolja na Balkanu u pomenutim disciplinama u svojoj uzrasnoj kategoriji.

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore najbolja je muška selekcija u 2015. godini, dok su rukometašice dobile priznanje u ženskoj konkurenciji.

 Vaterpolisti su bili peti na Svjetskom prvenstvu, dok su “lavice” osvojile osmo mjesto na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Na 14. Međunarodnom memorijalnom džudo turniru "Dr Šćepan Simanić" koji je održan juče u Podgorici, a na kojem je učestvovalo oko 370 takmičara iz 27 klubova iz Crne Gore i okruženja, takmičari Džudo kluba Trebjesa postigli su izvanredne rezultate osvojivši 19 medalja.
Na 13. Internacionalnom karate turniru "Trofej Bara" koji je okupio više od 750 takmičara iz pet država, učešće su uzeli takmičari Karate kluba "Šampion".