Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Zorić odličan u pobjedi Borca

zoric_1
cdm.me
  • Autor onogost.me
  • 30.11.2015. u 22:13

Nikšićanin Darko Zorić, imao je odlično izdanje u pobjedi njegovog Borca nad ekipom Surdulice rezultatom 4:2, u okviru Jelen Super lige Srbije. Sa dvije asistencije on je bio jedan od najboljih u redovima Borca. 

Vladan Giljen je primio dva gola u pobjedi Kastriotija nad Erzenijem od 3:2. Poslije ove pobjed Giljenova ekipa je zadržala lidersku poziciju u drugoj albanskoj ligi.

Stefan Nikolić odigrao je 80 minuta i zaradio žuti karton u porazu Istre u gostima od Rijeke 1:0.

Košarka

Boris Lalović je upisao 13 poena i 4 skoka i bio jedan od zapaženijih u pobjedi Altašiba nad Dinamom iz Bukurešta 86:82.

U redovima Mureša nastavlja da blista Goran Gajović. Njegova ekipa je kod kuće savladala Feniks Galati rezultatom 109:79, a naš sugrađanin je upisao 18 poena, 5 skokova, 3 asistencije i 4 ukradene lopte.

Standardno dobra igra Filipa Barovića koji je ubilježio 12 poena, 7 skokova i 2 blokade, u meču u kojem je njegov Lukoil savladao Černomorec u gostima 83:72.

Reprezentativac Bojan Dubljević, zbog povrede tetive nije nastupio za  ekipu Valensije koja je savladala Gran Kanariju 86:81.

Rukomet 

Iako je prošlog vikenda blistao na golu Maribor Branika, pobjeda od svega jednog gola razlike nije bila dovoljna da se ekipa Mila Mijuškovića plasira u narendu rundu EHF kupa. Mile je danas sa 10 odbrana imao solidno veče u porazu svog tima sa čak 6 golova razlike, u revanšu protiv rumunksog Bukuršta. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Takmičarka džudo kluba Straševina Andrijana Šutović osvojila je bronzanu medalju na Evropskom kupu za kadete (U18) koji je održan u Berlinu.
Na takmičenjima Gorski Kup na Kopaoniku i Dardania Kup na Ski centru Arxena Dunja Kovačević, članica reprezentacije i takmičarka Ski kluba "Pobjednik", osvojila je zlatnu medalju u slalomu i dvije bronzane u slalomu i veleslalomu u kategoriji U16.