Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

“Plavi” ubjedljivi protiv Iskre, Brnović debitovao trijumfom

FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 16.08.2022. u 21:00
Fudbaleri Sutjeske savladali su na svom terenu Iskru 3:0 u utakmici četvrtog kola domaćeg prvenstva.

“Plavi” su na taj način upisali drugi trijumf u šampionatu, dok je novi trener, Nenad Brnović, debitantski nastup na klupi uljepšao pobjedom.

Imala je Sutjeska više od igre tokom prvih 45 minuta, a sve je odlično počelo za nikšićki klub, gol u 4. minutu. Grivić je centrirao sa desne strane, Eraković glavom prebacio odbranu Iskre, na pravom mjestu je bio Knežević, koji je iz drugog pokušaja savladao golmana gostiju. Napadali su Nikšićani, pa su se ređali pokušaji Vukovića, Grivića, Kneževića, Tučevića… Odličnu šansu pred sam kraj prvog poluvremena imali su Vuković i Knežević, ali su se tom prilikom istakli golman Kordić i odbrana gostiju, koji su zajedničkim snagama sačuvali gol. Iskra sa druge strane nije bila opasna, gotovo svaki njen napad završio je neuspješno na nekih 30 metara od gola “plavih”.

Već na samom početku drugog poluvremena Sutjeska je mogla da duplira vođstvo, ali je Knežević uputio loš udarac iz igledne situacije. Imali su Nikšićani još jednu izglednu priliku u 52. minutu, ipak, loša je bila završnica. Novi igrač Sutjeske, napadač Konrad iskoristio je svoju brzinu u 80. minutu, pretrčao čuvara, ali je njegov pokušaj zaustavio Kordić. Danilovgrađani su se u poslednjih deset minuta otvorili, a Sutjeska je preko kontre došla do 2:0 u 85. minutu. Konrad je uputio precizan pas ka Sahliju, spojio ga sa golom, a Francuzu nije bilo teško da savlada Kordića. Rogošić je mogao da smanji rezultat u 91. minutu, ali njegov precizan šut iz slobodnog udarca “skinuto” je Giljen iz rašlji. Konačan rezultat 3:0 postavio je Eraković u sudijskoj nadoknadi, tačnije u 94. minutu sa bijele tačke. Penalu je prethodio faul Obradovića nad Matanovićem, pa je sudija dosudio najstrožu kaznu.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

1

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Iz Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) saopštili su da je došlo do kašnjenja u realizaciji poslovnih procesa propisanih Ugovorom o poslovno-tehničkoj saradnji sa kompanijom EPCG-Željezara, zbog čega kasni isplata martovskih zarada radnicima. Oni su to kazali nakon što su danas radnici EPCG Željezare protestvovali ispred upravne zgrade tog preduzeća zahtijevajući isplatu marsovske zarade.