Rakojević vodi mladu selekciju reprezentacije

FK Sutjeska
 • Autor onogost.me
 • 28.12.2022. u 16:56
Odlukom Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Crne Gore Miodragu Raduloviću produžen je mandat na mjestu selektora A reprezentacije Crne Gore za naredni jednogodišnji period.

Na današnjoj sjednici Izvršnog odbora FSCG odlučeno je i da selektor mlade reprezentacije bude Nikola-Peco Rakojević, koji će na tom mjestu zamijeniti Miodraga Vukotića.

Rakojević je osim velikog broja klubova, predvodio i mladu reprezentaciju Jugoslavije. Sa njim će biti potpisan ugovor na dvije godine, odnosno do kraja kvalifikacija za U21 Evropsko prvenstvo koje se igra 2025. godine.

Saradnja na godinu dana produžena je i sa Goranom Perišićem koji će voditi kadetsku selekciju (2006. godište) u elitnoj rundi kvalifikacija a zatim preuzeti omladinsku reprezentaciju (2005. godište).

Radovan Kavaja će tokom naredne godine predvoditi kadetsku (U17), Mirko Marić biti na čelu ženskih selekcija, dok će Sveto Ljesar predvoditi futsal selekcije.

Najmlađu nacionalnu selekciju (U15) prevodiće Minja Ljumović, mladi stručnjak koji je trenersku karijeru počeo 2014. godine u omladinskim selekcijama Koma, dok je posljednje dvije sezone radio u OFK Mladost DG i Otrant-Olympic.

Izvor: Vijesti.me

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Među pripadnicima crnogorskog tima za traganje i spašavanje, koji su sinoć krenuli za Tursku, kako bi pomogli u akcijama spašavanja, nakon razornog zemljotresa koji je pogodio tu državu i Siriju, je i jedan iz Nikšića.