“Ajkule” stigle iz Rija: Željeli smo medalju, biće bolje na idućem takmičenju

13664762_950907828355452_1582544468_n_0_0_1_0_2
Marija Vujović
  • Autor onogost.me
  • 23.08.2016. u 21:30

Crnogorski vaterpolisti vratili su se večeras sa Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru na kojima su osvojili četvrto mjesto.

Treći put u nizu “ajkulama” je izmaklo odličje sa najvažnije sportske manifestacije.

“Dali smo sve od sebe i pokušali da dođemo do medalje. Međutim, nismo u tome uspjeli. Zadovoljni smo iz razloga jer smo dali maksimum i nadamo se da će u budućnosti biti bolje”, rekao je Toni Petrović po slijetanju na podgorički aerodrom.

Jedan od boljih u našem timu na Olimpijskim igrama Draško Brguljan, vjeruje da ćemo već na sljedećem takmičenju biti na većem nivou.

“Razočarani smo jer opet nismo uspjeli da dođemo do medalje na Olimpijskim igrama. U duelu za treću poziciju nam je i sreća okrenula leđa u nekim situacijama. Međutim, idemo dalje. I radosti i medalje se zaborave kada krenu mečevi, pa je tako i kada se vratite razočarani. Ubijeđen sam da će biti bolje na sljedećem takmičenju”, istakao je Draško Brguljan.

Vaterpoliste je na aerodromu dočekao i doskorašnji selektor naših rukometašica Dragan Adžić, kao i porodice i prijatelji.

CdM

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Ženska rukomenta reprezentacije Crne Gore počinje pripreme za Svjetsko prvenstvo koje će biti održano u Skandinaviji (Danska, Norveška i Švedska).