Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Džudisti Akademika na Evropskom prvenstvu u Bratislavi

slika_2
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 11.11.2015. u 17:59

Reprezentacija Crne Gore u džudou će od 12. do 15. novembra učestvovati na Evropskom prvenstvu za džudiste do 23 godine koje će se održati u Bratislavi. Reprezentaciju će predstavljati i osam džudista nikšićkog Akademika.

Direktor džudo kluba Akademik Novica Milović kazao je da su očekivanja pred prvenstvo velika.

"Očekivanja su velika posebno od Nikole Gušića koji je prošle godine bio srebreni i Nebojše Gardaševića u istoj kategoriji. Do 73 kilograma kod žena najviše se očekuje od Tanje Božović koja je ovogodišnja prvakinja Balkana i druga sa Evropskog kupa i iz Dubrovnika", istakao je on.

Milović je dodao da će ekipa biti uskraćena za nastup Danila Pantića juniorskog prvaka Evrope koji bi, kako kaže, sigurno uzeo medalju ali zbog prošlonedeljne operacije ruke u Dubaiju neće nastupiti na ovom takmičenju.

Na prvenstvu će od džudista Akademika biti Nikčevć Vuk, Gušić Nikola, Gardašević Nikola, Milić Arso, Raičević Novo, Peković Jovan, Daković Lazar, Božić Tanja, Džaković Anđela, Nikolić Jovana.

Reprezentacija je na prvenstvo otputovala danas, dok je povratak planiran za 15. novembar. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Crne Gore poraženi su u Briselu od Belgije 2:0 u prijateljskom meču.
Odavno crnogorska fudbalska reprezentacija nije odigrala meč sa rivalom kakav je očekuje večeras u Briselu. Belgija je trenutno 3. na Fifinoj rang listi, ispred su samo Argentina i Francuska. Međutim, nije samo to parametar kojim se mjeri snaga našeg protivnika već igrački kadar prepun vrhunskih fudbalera. Zato, crnogorski fudbaleri sigurno imaju i motiv više.