Mladi lavovi večeras protiv Španije

  • Autor onogost.me
  • 04.07.2022. u 06:31

Muška juniorska reprezentacija nastupiće na Evropskom prvenstvu za igrače do 20 godina koje se od 7. do 17. jula održava u Portugalu.

Trener Brano Božović objavio je spisak 16 igrača koji će predstavljati našu državu na smotri 16 najboljih selekcija Starog kontinenta.

SPISAK: Vasilije Vujović, Vasilije Pečurica, Luka Nikolić, Jovan Abramović, Arsenije Dragašević, Luka Barjaktarović, Marko Abramović, Aleksa Lasica, Bogdan Mijušković, Luka Vukićević, Slaven Lekić, Mirko Latković, Vojislav Vukić, Edin Beharović, Darko Pejović i Mihailo Šćekić.

Naši juniori su inače, u Vigu (Španija), gdje su u kontrolnom meču poraženi od Srbije 33:28 (13:14).

Luka Vukićević je bio najefikasniji u našem timu sa šest golova, dok je Mihailo Šćekić postigao četiri.

Po tri puta u strijelce su se upisali Arsenije Dragašević, Vojislav Vukić i Slaven Lekić, Luka Barjaktarović, Bogdan Mijušković i Darko Pejović postigli su po dva, dok su se u strijelce još upisali Luka Nikolić, Edin Beharović i Jovan Abramović.

Za večeras (20.30 sati) je zakazan okršaj protiv domaćina Španije, dok je u srijedu planiran put za Portugal.

Crna Gora će igrati u grupi C protiv Hrvatske, Švedske i Francuske, a plasman u glavnu rundu izboriće dvije prvoplasirane selekcije.

Protivnik na startu šampionata, u četvrtak, će biti selekcija Švedske.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Selektor muške seniorske reprezentacije Zoran Roganović objavio je spisak igrača za utakmice protiv Kosova i Bosne i Hercegovine u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje će 2024. godine biti održano u Njemačkoj.