Nikšićko i dalje uz naše najbolje fudbalere

6
Pivara “Trebjesa”
  • Autor onogost.me
  • 18.04.2019. u 06:41

Pivara „Trebjesa“ i Nikšićko pivo produžili su sponzorski ugovor sa Fudbalskim savezom Crne Gore, čime je ova kompanija nastavila dugogodišnju podršku razvoju crnogorskog fudbala. 

Sponzorski ugovor na period od dvije godine potpisali su izvršna direktorica „Trebjese“ Sanja Ćalasan i predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević.

„Danas potpisanim sponzorstvom nastavljamo podršku Fudbalskom savezu i reprezentaciji, ali i ulaganja naše kompanije u razvoj i popularizaciju sporta u Crnoj Gori. Pivara „Trebjesa“ podržava različite sportske kolektive, kako manje, tako i one veće, na nacionalnom nivou“, kazala je Sanja Ćalasan, izvršna direktorica Pivare „Trebjesa“.

„Pored podrške Fudbalskom savezu, spremamo i brojne aktivacije za ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu. Mi kao sponzori, igrači, ali i cijela fudbalska javnost dijelimo isti san – plasman na predstojeće Evropsko prvenstvo. Nadam se da ćemo taj san i ostvariti i proslaviti – uz Nikšićko pivo“.

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević izrazio je zadovoljstvo nastavkom saradnje sa Trebjesom.

„Izuzetno sam zadovoljan što danas imamo priliku da produžimo ugovor o saradnji sa jednom od najznačajnijih crnogorskih kompanija, koja je već dugi niz godina aktivna na sportskoj sceni naše zemlje. Fudbalski savez u nikšićkoj pivari ima pouzdanog partnera, koji sa velikim zadovoljstvom učestvuje u razvoju i unaprijeđenju sporta, pogotovo fudbala. Uvjereni smo da će  izuzetan odnos ove kompanije i Fudbalskog saveza trajati mnogo duže nego što je predviđeno ugovorom koji je danas potpisan i da će saradnja biti još uspješnija nego prethodnih godina”.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Fudbalska reprezentacija Crne Gore sjutra nastavlja kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, protivnik u Podgorici biće selekcija Srbije. Na startu, u petak izabranici selektora Miodraga Radulovića slavili su u gostima protiv Bugarske 1:0.
Fudbalska reprezentacija Crne Gore savladala je Bugarsku u Razgradu 1:0, na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Strijelac jedinog pogotka bio je Nikola Krstović koji je pogodio u 70. minutu. Pobjedu je sačuvao Stefan Savić, pošto je u 90. minutu nakon udaraca Ruseva sa gol-linije izbacio loptu.
Fudbaleri Crne Gore spremno dočekuju start kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.