Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Očajni “sokoli” u nadoknadi do tri nova boda

0000004626_1200_800_withoutgrow
fscg,me
  • Autor onogost.me
  • 08.09.2020. u 20:43

Blijeda partija “sokola” u Luksemburgu u drugom kolu C1 grupe Lige nacija, ali su se izvukli  Hadžibegićevi izabranici na gostovanju večeras odličnom Luksemburgu i golom u sudijskoj nadoknadi sa bijele tačke došli do tri velika boda.

U prvom poluvremenu do 45. minuta vrijedna pomena bila su samo po dva šuta s obje strane šesnaesterca, ali baš pred kraj poluvremena domaći tim je kreirao najbolju priliku u prvom dijelu susreta.

Odlični vezista Til, nakon prodora po desnoj strani ubacio je loptu u kazneni prostor, Rodrigez šutirao u donji desni ugao golmana Mijatovića i pogodio stativu. Lopta se potom odbila do Martinsa koji nije bio skoncentrisan da sa nekoliko metara plasira loptu u gol.

U nastvaku meča reperzentativci Luksemburga nastavili su tamo gdje su stali na kraju prvog dijela meča. Ređali su se napadi i šanse za domaći tim, ali je odbrana, na čelu sa večeras fenomenalnim Mijatovićem,  odoljela do kraja susreta. I taman kad se čekao kraj susreta, grešku u odbrani Luksemburga iskoristio je brzi Hakšabanović koji je srušen u šesnaestercu. Sa bijele tačke siguran je bio Bećiraj.

Crna Gora nakon dva kola ima 6 bodova  i nalazi se na prvom mjestu, dok je drugi Luksemburg sa tri boda manje, koliko ima i Azerbejdžan.

U drugom susretu grupe C1 Lige nacija Azerbejdžan je savladao Kipar u gostima rezultatom 0:1.

Upravo je Azerbejdžan naš naredni rival sa kojim ćemo se sastati 10. oktobra na stadionu pod Goricom.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na Evropskom prvenstvu krajem godine, rukometašice Crne Gore igraće u grupi sa Rumunijom, Češkom i Srbijom, odlučeno je na žrijebu u Beču. Šampionat će se igrati od 28. novembra do 15. decembra u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.
Snove o četvrtom uzastopnom učešću na olimpijskim igrama Crnoj Gori je raspršio čovjek koji nam je donio jedino odličje sa najveće smotre svjetskog sporta - tim Bojane Popović je u direktnom obračunu za odlazak u Pariz poražen od Slovenije Dragana Adžića 26:30, pa će niz učešća "lavica" na OI stati na tri, a "dežela" prvi put u istoriji biti dio elite.