Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Remi sa Špancima: “Ajkule” čekaju pobjednika Grupe A!

13664762_950907828355452_1582544468_n_0_0_1
Marija Vujović
  • Autor onogost.me
  • 14.08.2016. u 18:18

Vaterpolisti Crne Gore igrali su sa Španijom neriješeno 9:9, i osvojili četvrto mjesto u grupi.

Crna Gora je prva došla do vođstva preko Klikovca, da bi Španci ubrzo izjednačili. Do kraja prvog dijela i sa jedne i sa druge strane pada još po jednan gol, a za nas je strijelac bio Darko Brguljan. U drugoj četvrtini dominacija “ajkula” koju potvrđuju sa tri gola dok su Španci dva puta savladali Šćepanovića, pa izabranici Vladimira Gojkovića odlaze na odmor sa golom prednosti.

U trećoj četvrtini potpuni preokret kada Španci prelaze u vođstvo 8:6, da bi Mlađan Janović smanjio na 8:7 u samom finišu trećeg dijela.

Četvrtu četvrtinu ajkule dobijaju sa 2:1, što im na kraju donosi remi

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na Evropskom prvenstvu krajem godine, rukometašice Crne Gore igraće u grupi sa Rumunijom, Češkom i Srbijom, odlučeno je na žrijebu u Beču. Šampionat će se igrati od 28. novembra do 15. decembra u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.
Snove o četvrtom uzastopnom učešću na olimpijskim igrama Crnoj Gori je raspršio čovjek koji nam je donio jedino odličje sa najveće smotre svjetskog sporta - tim Bojane Popović je u direktnom obračunu za odlazak u Pariz poražen od Slovenije Dragana Adžića 26:30, pa će niz učešća "lavica" na OI stati na tri, a "dežela" prvi put u istoriji biti dio elite.