VIDEO: Crnogorski olimpijci dobili navijačku pjesmu pred nastup u Riju

navijaci1
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 29.07.2016. u 06:21

Crnogorski sportisti će od sljedećeg petka pronositi slavu naše zemlje na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, a pjesma sa kojom su ispraćeni u Brazil dostupna je od juče na You Tube kanalu.

Pjesma pod nazivom “Crna Gora naj nama bolja” je pokušaj da se naši najbolji sportisti dodatno motivišu za uspjeh na Igrama.

Muziku i aranžman potpisao je Leo Đokaj, tekst je djelo Gorana Ćetkovića, dok je muzičku produkciju odradio Mihailo Radonjić, u režiji Branislava Milatovića.

U spotu se pojavljuju navijačke grupe “Patriote” i “Dukljani” kao i Jovana Šuškavčević.

Kada su u pitanju predstavnici Crne Gore na Olimpijskim igrama, akcenat je stavljen na rukometašice i vaterpoliste od kojih se očekuje najviše, kao i na Srđana Mrvaljevića kome je ovo treći nastup na smotri najboljih sportista svijeta.

Poslušajte i prosudite da li će nova navijačka pjesma zaživjeti među navijačima, koji će bodriti naše sportiste kraj malih ekrana, ali i u Brazilu.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore pobijedila je Senegal 29:21 u Geteborgu u drugom kolu Glavne runde Svjetskog prvenstva.
Miodrag Radulović više nije selektor fudbalera Crne Gore. On je danas u saopštenju obavijestio javnost da je nakon razgovora sa rukovodstvom FSCG dogovorio da ne produži ugovor.