Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Roganović: Biće muška borba u Sarajevu

zoran-roganovic-1000x555
RSCG
  • Autor onogost.me
  • 15.10.2022. u 13:43
Muška rukometna reprezentacija Crne Gore igraće sjutra u Sarajevu sa Bosnom i Hercegovinom (BIH) utakmicu drugog kola kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Crnogorski rukometaši na startu kvalifikacija savladali su u Podgorici selekciju Kosova 29:20, dok je BiH poražena u gostima od Slovenije 28:20.

Selektor Zoran Roganović je, komentarišući igru rivala, kazao da se vidjelo da dosta toga nije štimalo u pojedinim momentima u njihovoj igri.

“Kao, recimo, u našoj, u kojoj se vidi i dobar tajming i saradnja među igračima. Na nekim pozicijama je to izgledalo slabije kod selekcije BIH. Ali, znajući selektora Irfana Smailagića siguran sam da će dati sve od sebe da budu bolji u nedjelju i da nam pariraju na pravi način. Znam sigurno da će biti muška utakmica”, rekao je Roganović.

Cilj je, poručuje, pobjeda.

“Igrači jedva čekaju utakmicu, volimo takve utakmice i da igramo u takvoj atmosferi. Imamo je kod kuće, sada želimo da uživamo malo u nečemu sličnom kada igramo u gostima”, dodao je Roganović.

Duel BiH i Crne Gore u dvorani Mirza Delibašić počeće u 20 sati.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Rukometašice Trebjese pobijedile su u gostima Feniks 35:21 i sezonu u Drugoj ligi završile ubjedljivo na prvom mjestu, pa će od sljedeće jeseni igrati u društvu najboljih timova u Crnoj Gori.
    Na prvom zvaničnom Evropskom kupu za starije pionire i pionirke u Sarajevu, takmičari džudo kluba Akademik osvojili su dvije zlatne i dvije bronzane medalje.