Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Mlađe „kanarinke“ slavile u gradskom derbiju, Trebjesa odradila gostovanje u Podgorici

18157152_660094094175257_6890900132971251821_n
privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 30.04.2017. u 07:00

"Mlađe kanarinke" odigrale su sinoć u Sportskom centru najbolju utakmicu u dosadašnjem dijelu prvenstva i zasluženo slavile protiv gradskog rivala, ekipe Sutjeske, sa ubjedljivih 35:23. 

Nataša Vuković bila je najefikasnija kod “domaćih” sa 10 pogodaka, dok su Bojana Đilas i Anđela Perović postigle po 8. Kod “gošći” najefikasnija Žana Bulatović sa 13 pogodaka.

Još jednu sigurnu pobjedu upisale su i popularne “medvjedice” koji su od prvog do zadnjeg minuta kontrolisale meč protiv ekipe Podgorice i sa gostovanja se vratile sa nova dva osvojena boda. 

Na golu je bila sjajna Gezović sa 14 odbrana ,dok se u napadu čak 8 igračica upisalo u listu strijelaca koje je predvodila fenomenalna Kristina Peković sa 6 golova ,dok su se Ašanin ,Varajić i Bubanja po 4 puta pogađale.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Rukometašice Trebjese pobijedile su u gostima Feniks 35:21 i sezonu u Drugoj ligi završile ubjedljivo na prvom mjestu, pa će od sljedeće jeseni igrati u društvu najboljih timova u Crnoj Gori.
Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.