Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Počinje nacionalni šampionat u rukometu, RK Nikšić 2014 debituje u drugoj muškoj ligi

rk_niksic_1
RK Nikšić
  • Autor onogost.me
  • 23.10.2015. u 12:07

Ovog vikenda startuje šampionat Crne Gore u rukometu. RK Nikšić 2014 debitant je u drugoj muškoj ligi, a u ekipi koju predvodi Miko Ašanin s nestrpljenjem očekuju početak prvenstva. 

„ Biće to neizvjestan šampionat jer se radi o ekipama sličnih kvaliteta. Naše ambicije su visoke i cilj je plasman u prvu ligu“, jasan je Ašanin.

Okosnicu ekipe čini kadetska selekcija, igrači rođeni 1998. godine i mlađi, kojima će pomoći i nekoliko iskusnijih igrača. Sjutrašnji protivnik je RK Bar, ekipa sa drugoligaškim iskustvom, ali Ašanin vjeruje da mogu do pobjede na debiju.

„To je tim za respekt, ali uz disciplinovanu igru u napadu i agresivnom odbranom utakmicu bi trebalo da riješimo u našu korist. Pozvao bih publiku da dođe na utakmicu i podrži nas u našem cilju povratka nikšićkog muškog rukometa na stare staze“, poručuje on.

Utakmica se igra sjutra u SC Nikšić sa početkom u 20h. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Rukometašice Trebjese pobijedile su u gostima Feniks 35:21 i sezonu u Drugoj ligi završile ubjedljivo na prvom mjestu, pa će od sljedeće jeseni igrati u društvu najboljih timova u Crnoj Gori.
Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.