RK Levalea 2010 učestvuje na turniru u Međugorju

slika-128
RK Levalea
  • Autor onogost.me
  • 22.08.2015. u 07:23

Na 10.Memorijalnom rukometnom turniru „Stanko Šivrić“ koji se naredna tri dana održava u hrvatskom Međugorju RK Levalea odmjeriće snage sa vršnjakinjama u dvije uzrasne kategorije. 

U kategoriji  djevojaka rodjenih 1998. godine i mladje „kanarinke će odmjeriti snage sa  ŽRK Metković (Metković – CRO), HRK Katarina ( Mostar – BiH), RK Lokomotiva ( Mostar – BiH), HZRK Zrinjski ( Mostar – BiH). .

  

U borbi za prvaka sve ekipe će igrati medjusobno. 

U kategoriji djevojaka rodjenih 2000. godine, mladje „kanarinke“ se u grupi B sastati sa vršnjakinjama iz HZRK Zrinjski ( Mostar – BiH), sa  ŽRK Metković (Mtković – CRO), ŽRK Hoteli Makarska (Makarska – CRO ) i RK Ljubuški (Ljunuški – BiH).

U borbi za prvaka po dvije prvoplasirane ekipe iz grupa ukrstice se u polufinalu, dok ce ostale razigravati za plasman od 5-9 mjesta. 

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Nakon šest sezona provedenih u Španiji, gdje je nastupao za Kangas i Navu, crnogorski rukometni reprezentativac, Nikšićanin Filip Vujović vraća se na Balkan.
Nikšićanka Katarina Šutović, veliki talenat crnogorskog rukometa, od ove sezone nastupa za Rudar, filijalu Budućnost Bemaxa.