Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

RK Levalea ima pet reprezentativki u mlađim selekcijama

rk_levalea
RK Levalea
  • Autor onogost.me
  • 08.10.2015. u 13:34

Ozbiljan i stručan rad, posvećenost i ulaganje u rukomet već daju rezultate kada je u pitanju rukometni klub Levalea 2010. Na nedavnim prijateljskim susretima protiv Srbije, za kadetsku i pionisrksu reprezentaciju Crne Gore nastupilo je čak 5 igračica Levalee. 

Nataša Ćorović, članica kadetske selekcije, te Sara Međedović, Mina Mandić, Nada Ćorović i Lucija Đukić, koje su nastupile za našu pionirsku selekciju, dokaz su da Budućnost odavno nije jedini klub koji masovno stvara igračice.

Naše selekcije su protiv Srbije imale po pobjedu i poraz u oba uzrasta, a posebno su se u drugom meču pioniriki istakle ljevoruko krilo, Sara Međedović, sa 5 golova i Mina Mandić koja je briljirala na golu.

Nastup su zabilježile i ostale igračice na svoijm reprezentativnim počecima za koje svi u klubu očekuju da će se nastaviti dugi niz godina. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.