Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

RK Levalea i naredne godine domaćin velikog internacionalnog turnira

logo_turnira_finish_2
RK Levalea
  • Autor onogost.me
  • 22.12.2015. u 21:17

Iz Rukometnog kluba Levalea 2010 već sada najavljuju spektakularan rukometni turnir, treći po redu, koji će za prvomajske praznike naredne godine okupiti najbolje regionalne ekipe, a kao gost iznenađenja najavljuje se i jedna ekipa iz Rumunije.  

Turnir je prilagođen za djevojke rođene 2000. godine i mlađe.

“ S tim u vezi, poziv je upućen svim prvoplasiranim i drugoplasiranim ekipama u godištu 2000. iz Hrvatske, Republike Srbije, Slovenije, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore”, kaže Aleksandar Vulanović, direktor kluba.

On dodaje da će troškove organizacije turnira, smještaja i boravka ekipa učesnica snositi domaćin turnira, RK “Levalea 2010” Nikšić.

“Par ekipa će, s obzirom na limitirane smještajne kapacitete u samom gradu, biti smještene u Danilovgradu. Ishrana će biti na bazi polupansiona, dok će domaćin, s obzirom na dinamiku i raspored odigravanja utakmica, u sklopu Sportskog centra Niksic – hala A (na spratu), obezbijediti prostor u smislu mini restorana gdje će učesnici imati pripremljene obroke kako bi satnica odrzavanja turnira bila u potpunosti ispostovana”, objašnjava Vulanović.

Sve ekipe učesnice turnira su u obavezi da budu u i Sportskom centru Nikšić, 29.04.2016. godine, do 14 h, i predstavnici svih ekipa učesnika turnira moraju biti prisutni na tehničkom sastanku koji je zakazan za 29.04.2016. godine sa početkom u 15h u restoranu Sportskog centra Nikšić.

Početak ceremonije svečanog otvaranja turnira je zakazana za 29.04.2016. godine sa početkom u 17h.

Vulanović naglašava da se potvrde za učešće na turniru dostavljaju najkasnije do 31.12.2015. godine na e-mail adresu: [email protected] .

Organizatori očekuju da će se na turniru, pored domaćina, pojaviti renomirane rukometne škole iz regiona kao što su RK Podravka, RK Sesvete i RK Lokomotiva iz Hrvatske, zatim Krim iz Slovenije, makedonski Vardar, Radnički iz Srbije, Budućnost iz Crne Gore. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Rukometašice Trebjese pobijedile su u gostima Feniks 35:21 i sezonu u Drugoj ligi završile ubjedljivo na prvom mjestu, pa će od sljedeće jeseni igrati u društvu najboljih timova u Crnoj Gori.
Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.