Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

“Saigrači su nevjerovatni, protiv Milenijuma idemo na pobjedu”

Dragana Stjepanović/ ABA liga
  • Autor onogost.me
  • 18.03.2023. u 08:12
Nakon “balona” NLB ABA2 lige u Širokom Brijegu, te ovjerenog plasmana na završni turnir, pred Sutjeskom su obaveze u domaćem prvenstvu.

Ekipa danas u 18. kolu Prve crnogorske košarkaške lige dočekuje Milenijum i eventualnom pobjedom bi obezbijedila plasman u ABA2 ligu naredne godine, što je i bio cilj uoči početka sezone.

Majkl Veders očekuje da ekipa na teren izađe sa dobrom energijom, da odigra, prije svega jaku odbranu, koja bi omogućila što više lakih poena u napadu.

“Očekujem da na teren izađemo sa dobrom energijom. Potrebno je da odigramo agresivno u odbrani, kako bismo iz dobre defanzive došli do lakih poena poslije kontri. Tako ćemo lakše doći do cilja, a to je pobjeda u ovom meču”, rekao je u najavi današnje utakmice Veders.

Vedersu je Sutjeska prvi klub van SAD. Period adaptacije je prošao, Majkl je zadovoljan kako su ga saigrači prihvatili, a dopada mu se i naš grad.

“Saigrači su nevjerovatni, svi su prijateljski raspoloženi. Odličan je ambijent. Grad mi se sviđa, lijepo je okruženje, ali je ponekad hladno”, kazao je Veders.

Meč protiv Milenijuma igra se od 19.30 h, u SC Nikšić.

Izvor: kksutjeska.me

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Reforma penzionog sistema biće definisana fiskalnom strategijom i nema bojazni od gašenja Fonda PIO, poručuju iz Pokreta Evropa sad, a nakon izjave ministra finansija Novice Vukovića, koji je kazao da se kroz program Evropa sad 2 planira korekcija penzijskih doprinosa.
    Benzin je od danas skuplji dva centa, dok je cijena eurodizela niža jedan cent, saopšteno je iz Ministarstva energetike i rudarstva.
    Benzin će od ponoći poskupiti dva centa, dok će cijena eurodizela biti niža jedan cent, saopšteno je iz Ministarstva energetike i rudarstva.