Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Španci prejaki za “lavove”

Screenshot/RTCG
  • Autor onogost.me
  • 12.01.2023. u 22:03
Rukometaši Crne Gore poraženi su od Španije 30:25 u utakmici prvog kola A grupe Svjetskog prvenstva. Meč u Krakovu može uliti optimizam izabranicima selektora Zorana Roganovića.

Energično su “lavovi” krenuli u susret protiv favorita, vodili sa po dva gola razlike u uvodnim minutima. Ipak, od 10. minuta Španci su ušli u egal. Raspoložen za igru u uvodnom dijelu bio je Branko Vujović, a primjetan je bio i neujednačen kriterijum sudija, koji su za 15 minuta meča čak tri puta svirali isključenje za reprezentativce Crne Gore. Bilo je i nekoliko promašenih zicera, pa je Španija u 19. minutu imala +3.

Do kraja poluvremena nije se moglo protiv isključenja i snažnog protivnika, pa se na pauzu otišlo pri rezultatu 15:12 za Špance.

Uspjela je Crna Gora na početku drugog poluvremena da priđe na gol zaostatka. U tim momentima briljirao je Simić na golu. Ipak, ispostaviće se da je to bio poslednji jači trzaj. Isključenje i igrač više u polju bili su dovoljni Špancima da povedu sa četiri gola razlike. Do kraja su rutinski priveli meč u svoju korist 30:25.

Najraspucaniji u reprezentaciji Crne Gore bio je Branko Vujović sa sedam pogodaka. Simić je bio zapažen na golu sa 15 odbrana.

Naredni meč “lavovi” će igrati protiv Irana u subotu, sa početkom od 18 časova.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Reforma penzionog sistema biće definisana fiskalnom strategijom i nema bojazni od gašenja Fonda PIO, poručuju iz Pokreta Evropa sad, a nakon izjave ministra finansija Novice Vukovića, koji je kazao da se kroz program Evropa sad 2 planira korekcija penzijskih doprinosa.
    Benzin je od danas skuplji dva centa, dok je cijena eurodizela niža jedan cent, saopšteno je iz Ministarstva energetike i rudarstva.
    Benzin će od ponoći poskupiti dva centa, dok će cijena eurodizela biti niža jedan cent, saopšteno je iz Ministarstva energetike i rudarstva.