Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sukob navijača Sutjeske i građana u Tivtu

Radio Tivat
 • Autor onogost.me
 • 14.04.2024. u 16:58
Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.

Navijači Sutjeske paradirali su gradom u pratnji policije. Incident se desio kada je jedna osoba ušla među njih, a oni su počeli da prave nerede na Pinama, tako što su uzimali staklene čaše i flaše sa stolova i gađali ljude koji su sjedali u kafićima.

Policija je pokušala da obuzda masu, ali nažalost, nekolicina građana je prošla sa povredama. Jedan od navijača je čak bacio biciklo na goste lokala, što se može vidjeti na snimku.

Srećom, incident je brzo završen. Navijači su, uz pratnju policije, nastavili prema stadionu Arsenala.

Izvor: Radio Tivat

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  2

  1. Šta još treba da se desi, da aktuelna nikšićka vlast, shvati, kakvu im štetu nanosi družina sa Bistrice?

  2. Nekada ponos, danas zastidje grada. Pamcenje, nam je manje, od kokosijeg. Da li se ko sjeca, kako je aktuelna uprava, prije tri godine obrisala pod sa Milajnog Radovicem ? Da li se ko sjeca istorijske svadje dr Mitrovica i Miljana, kada je ovaj bio trener Decica ? Da li se ko sjeca svih ispada Vojvoda ? I aktuelna uprava i dalje finansira …..

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Registar pedofila u Crnoj Gori koji je trebalo da bude gotov u decembru još uvijek nije završen. Razlog je, kažu iz Ministarstva pravde, jer nije okočan unos podataka koje trebaju da dobiju iz sudova. Iz Udruženja Roditelji kažu da je registar prijeko potreban, kako bi se konačno znalo koliko ima takvih osoba, kao i da bi Uprava policije mogla da sprovodi nadzor.