Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sukob navijača Sutjeske i građana u Tivtu

Radio Tivat
  • Autor onogost.me
  • 14.04.2024. u 16:58
Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.

Navijači Sutjeske paradirali su gradom u pratnji policije. Incident se desio kada je jedna osoba ušla među njih, a oni su počeli da prave nerede na Pinama, tako što su uzimali staklene čaše i flaše sa stolova i gađali ljude koji su sjedali u kafićima.

Policija je pokušala da obuzda masu, ali nažalost, nekolicina građana je prošla sa povredama. Jedan od navijača je čak bacio biciklo na goste lokala, što se može vidjeti na snimku.

Srećom, incident je brzo završen. Navijači su, uz pratnju policije, nastavili prema stadionu Arsenala.

Izvor: Radio Tivat

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    2

    1. Šta još treba da se desi, da aktuelna nikšićka vlast, shvati, kakvu im štetu nanosi družina sa Bistrice?

    2. Nekada ponos, danas zastidje grada. Pamcenje, nam je manje, od kokosijeg. Da li se ko sjeca, kako je aktuelna uprava, prije tri godine obrisala pod sa Milajnog Radovicem ? Da li se ko sjeca istorijske svadje dr Mitrovica i Miljana, kada je ovaj bio trener Decica ? Da li se ko sjeca svih ispada Vojvoda ? I aktuelna uprava i dalje finansira …..

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Košarkaši Sutjeska večeras u posljednjem kolu Prve crnogorske košarkaške lige dočekuju Danilovgrad.
    Ministar sporta i mladih Dragoslav Šćekić otvorio je regionalni Sajam sporta za opštine Nikšić, Danilovgrad, Plužine i Šavnik, koji se održava u Sportskom centru Nikšić.
    Iz Uprave za inspekcijske poslove (UIP) podsjetili su sve privredne subjekte koji se bave trgovinom da ne mogu obavljati svoju djelatnost tokom Praznika rada koji obuhvata 1. i 2. maj odnosno srijedu i četvrtak.