Sutjeska gostuje Milenijumu

Dragana Stjepanović
 • Autor onogost.me
 • 06.12.2022. u 08:08
U sedmom kolu Prve crnogorske košarkaške lige, Košarkaški klub Sutjeska danas (17h) gostuje Milenijumu.

Ekipa je u domaćem šampionatu zabilježila pet pobjeda, jedina je bez poraza u ligi i favorit je i u današnjem meču. Ali, opuštanja ne smije da bude, naročito ako se uzme u obzir da uskoro počinje i treći “balon” ABA2 lige, pa ovi mečevi mogu poslužiti i kao priprema i dodatno uigravanje za izazove koji Sutjesku očekuju na Zlatiboru od 19. decembra.

Sa druge strane, Milenijum ima dvije pobjede i tri poraza, a u prethodnom kolu je savladao u gostima ekipu Primorja.

“Svako gostovanje je teško. Jesmo favoriti na papiru, ali moramo to da dokažemo na terenu. Milenijum je mlada, dobra ekipa. Nadam se pobjedi”, poručio je Miloš Vujović.

Sutjeska će, nakon utakmice protiv Milenijuma, gostovati Primorju.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Bivši radnici Željezare sastali su se sa predstavnicima Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) i počeli pregovore kako bi došli do rješenja koje će se odnositi na njihov radni status.
  Stručnjaci upozoravaju da moramo imati usaglašene strategije i zakone kako ne bismo ostali bez pitke vode, šuma, ali i nekih životinjskih i biljnih vrsta. Dok izglasavamo zakone koji bi trebalo da nas štite od klimatskih promjena, na terenu se dešavaju dramatične promjene.
  Vlada Crne Gore je na jučerašnjoj sjednici donijela odluku da se sredstva za završetak realizacije rekonstrukcije zapadne tribine fudbalskog stadiona u Nikšiću uvećaju sa 730.000 eura na 994.000 eura.