Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Danilu Raičeviću pehar Kupa oslobođenja Nikšića 2015

finale
Tenis klub Nikšić
  • Autor onogost.me
  • 13.09.2015. u 19:41

Nevjeroavtna tri sata trajao je jutros finalni meč Kupa oslobođenje Nikšića, za dječake do 12 godina, između Danila Raičevića iz TK Eminent (Podgorica) i Branka Đurića iz TK Budva. 

U meču punom preokreta Raičević, inače prvi nosilac turnira, slavio je rezultatom 2:1. On je u kategoriji takmičara do 12 godina prvi na rang listi Teniskog saveza Crne Gore.

Ni rezultat njegov protivnika nije ništa manje vrijedan ako se uzme u obzir da je Budvanin Branko Đurić nezvanični prvak Evrope u konkurenciji do 10 godina, osvojivši pozivni turnir koji se tradicionalno svake godine održava u Puli u Hrvatskoj i gdje nacionalni savezi Evrope šalju najbolje tenisere i teniserke do 10 godina.

U Tenis klubu Nikšić zadovoljni su uspješnom organizacijom još jednog turnira.

„Na ovogodišnejm turniru učestvovalo je oko 30 tenisera i teniserki iz svih crnogorskih klubova. U ovoj godini to nam je peti turnir iz kalendara Teniskog saveza Crne Gore,  a organizovali smo i dva međunarodna turnira iz kalendara Tennis Europe. Kad je riječ o takmičarima našeg kluba, predstoji im još par turnira do kraja godine nakon čega su po rezultatima u ovoj godini stekli pravo za učešće na završnom mastersu, dest najboljih na rang listi Teniskog saveza Crne Gore“, kazao je Srđan Milunović, predsjednik Upravnog odbora kluba.

U jučerašnjem finalu djevojčica trijumfovala je članica TK Top spin Bar, Divna Ratković,

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Takmičar TK Glava Zete Pavle Vukosavljević je po prvi put u kategoriji do 16 godina stigao do polufinala na turniru iz kalendara Tennis Europe koji se održao u Podgorici.