“Trofej Nikšića”: Trebjesi 11 medalja

Džudo klub Trebjesa
 • Autor onogost.me
 • 22.10.2023. u 08:30
Na Međunarodnom džudo turniru "Trofej Nikšića" koji je održan juče u Sportskom centru, takmičari Džudo kluba Trebjesa postigli su zavidan rezultat.

Oni su u konkurenciji oko 500 takmičara iz 37 klubova iz Crne Gore i okruženja osvojili 11 medalja od kojih sedam zlatnih, tri srebrne i jednu bronzanu.

Zlatne medalje osvojili su: Janjusević Matija, Samardžić Dunja, Milatović Anamarija, Roćenovic Vuk, Vujović Boško, Matijašević Matija i Kerelaj Medina.

Srebrne medalje pripale su Stanišić Martinu, Vujović Nemanji, Sejdi Djusi,
dok je bronzanu medalju osvojio Blečic Jovan.

Takođe, veliki uspjeh postigli su stariji pioniri ovog kluba, koji su proglašeni za najbolju ekipu i osvojili pehar – Janjušević Matija, Roćenovic Vuk, Vujović Nemanja, Matijašević Matija, Blečić Jovan i Nenezić Vanja.

“Treneri Nail Banda i Miodrag Đurović vrlo su zadovoljni postignutim rezultatom”, ističu iz kluba.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Ekološki pokret ,,Ozon” snažno podržava inicijativu Nemanje Vukovića, predsjednika SO Nikšić, za dobijanje statusa grada, čime bi se otvorile perspektive za održivi razvoj terirorijalno najveće opštine u Crnoj Gori, navode iz tog pokreta.
  Na osnovu izvještaja Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju Crne Gore, Direktorat za zaštitu i spašavanje MUP-a za danas poslao je upozorenje svim učesnicima u sistemu zaštite i spašavanja i ukazao na potrebu podizanja operativne spremnosti, kazali su iz MUP-a Crne Gore.