Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Uspješan nastup FK Onogošt

FK Onogošt
 • Autor onogost.me
 • 30.06.2024. u 12:39
Na turniru "Trofej Miljana Miljanića", koji je održan u Ulcinju, odličan učinak imale su mlađe kategorije FK Onogošt.

Generacija 2014. bila je prva, a Andriji Ognjenoviću i Damjanu Mijuškoviću pripala su priznanja za najboljeg igrača, odnosno golmana turnira.

Prvoplasirani su bili i njihovi godinu dana mlađi klupski drugovi, a nijesu izostale ni individualne nagrade -Nikša Bakrač je najbolji igrač, a Veljko Baranin strijelac turnira.

Uspješni su bili i pjetlići koji su turnir završili na drugom mjestu, a Maksim Đukanović izabran je za najboljeg golmana.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  2

  1. Interesuje me da li je ovaj klub, prodao onih pet-šest, vrhunskih talenata, za koje su tokom prošle godine bili zainteresovani Barselona, PSŽ, i ostali velikani ?

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Crnogorska juniorska muška košarkaška reprezentacija poražena je danas u Bijelom Polju u drugom prijateljskom meču od Srbije (89:62) u okviru priprema za B prvenstvo Evrope, koje se igra od 26.jula do 4.avgusta u Skoplju.
  Tenderima i nepotrebnom administrativnom precedurom samo se gubi vrijeme u borbi protiv bolesti potkornjaka u šumama na području plavske, kao i drugih crnogorskih opština, pa je potrebno hitno uključivanje države sa svim njenim kapacitetima.