Uspješan nastup takmičara BK Nikšić na turniru u Grčkoj

Privatna arhiva
 • Autor onogost.me
 • 04.07.2023. u 08:10
Tri takmičara bokserskog kluba "Nikšić", školarci Nikola Raičević, Jovan Koljenšić i Matija Roganović, su kao reprezentativci Crne Gore, proteklog vikenda nastupili na međunarodnom turniru "The tiger boxing cup" u Grčkoj.

Nikšićki bokseri osvojili su tri zlatne medalje i uzeli učešće na oba dana turnira.

Nikola Raičević je u kategoriji do 40 i 42 kilograma ostvario efektne pobjede protiv domaćih takmičara, a žiri ga je proglasio za najboljeg školarca cjelokupnog turnira.

Jovan Koljenšić je prvog dana takmičenja u finalnom meču prekidom u drugoj rundi savladao domaćeg takmičara, dok je drugog dana pretrpio poraz.

Matija Roganović (60kg) savladao je svoje protivnike iz Grčke i Albanije u oba takmičarska dana.

“Zadovoljni smo nastupom naših takmičara, jer su svojim nastupom opravdali očekivanje selektora Nikole Ružića, a ovo takmičenje je dobra priprema, a pobjede uvertira za Evropsko prvenstvo koje se u avgustu održava u Mariboru”, kazao je trener BK Nikšić Boško Drašković koji je sa reprezentacijom boravio u Grčkoj.

Pripreme za Evropsko prvenstvo, u organizaciji Bokserskog saveza, održaće se u Nikšiću.

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović uputiće danas svim parlamentarnim subjektima predlog "Platforme za Crnu Goru u EU", a čiji je primarni cilj vraćanje reformske i evropske agende u društveno-politički fokus, kao i zajedničko djelovanje na ubrzanju našeg evropskog puta, saopšteno je iz kabineta Predsjednika.
  Na Međunarodnom džudo turniru Rožaje open 2023, na kome je učestvovalo preko 500 takmičara iz 10 zemalja i 50 klubova, DŽK Trebjesa osvojio je 12 medalja.