Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Uspješan nastup takmičara BK Nikšić na turniru u Grčkoj

Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 04.07.2023. u 08:10
Tri takmičara bokserskog kluba "Nikšić", školarci Nikola Raičević, Jovan Koljenšić i Matija Roganović, su kao reprezentativci Crne Gore, proteklog vikenda nastupili na međunarodnom turniru "The tiger boxing cup" u Grčkoj.

Nikšićki bokseri osvojili su tri zlatne medalje i uzeli učešće na oba dana turnira.

Nikola Raičević je u kategoriji do 40 i 42 kilograma ostvario efektne pobjede protiv domaćih takmičara, a žiri ga je proglasio za najboljeg školarca cjelokupnog turnira.

Jovan Koljenšić je prvog dana takmičenja u finalnom meču prekidom u drugoj rundi savladao domaćeg takmičara, dok je drugog dana pretrpio poraz.

Matija Roganović (60kg) savladao je svoje protivnike iz Grčke i Albanije u oba takmičarska dana.

“Zadovoljni smo nastupom naših takmičara, jer su svojim nastupom opravdali očekivanje selektora Nikole Ružića, a ovo takmičenje je dobra priprema, a pobjede uvertira za Evropsko prvenstvo koje se u avgustu održava u Mariboru”, kazao je trener BK Nikšić Boško Drašković koji je sa reprezentacijom boravio u Grčkoj.

Pripreme za Evropsko prvenstvo, u organizaciji Bokserskog saveza, održaće se u Nikšiću.

 

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Košarkaši Budućnosti igraće u finalu prvenstva Crne Gore, nakon što je Košarkaški savez Crne Gore (KSCG) u njihovu korist danas registrovao meč protiv Sutjeske, koji je sinoć prekinut zbog upada navijača gostiju na teren tokom druge četvrtine.
    Naše seniorke utakmicom protiv Fraskih Ostrva otvaraju CEV Srebrnu ligu 2024. Meč je na programu od 18 časova u dvorani “Verde” u Podgorici uz direktan prenos na RTCG2.