Vujović: I dalje smo ona ekipa sa Eura koja je neugodan protivnik i malim i velikim reprezentacijama

screenshot/TVCG
 • Autor onogost.me
 • 09.01.2023. u 21:01
Branko Vujović, naš rukometni reprezentativac, kazao je uoči Svjetskog prvenstva da je zadovoljan pripremama kao i da naši momci jedva čekaju prvi meč sa Španijom.

“Odradili smo kako treba pripreme za SP. Već se osjeća pomalo ta nervoza u ekipi jer svi iščekuju prvi meč sa Španijom koja je favorit u tom meču i sigurno je i favorit grupe”.

Naš desni bek je kazao da će ekipa pokazati karakter.

“Mi ćemo se potruditi da pokažemo našu najbolju stranu rukometa, i najbitnije je da pokažemo da imamo karakter i da ne odustajemo 60 minuta. Nećemo se predati sigurno odigraćemo kako najbolje umijemo i kako najbolje znamo. Nadamo se pozitrivnom rezultatu, najbitnije je da prođemo grupu i da u drugoj grupi pokušamo da nađemo svoju šansu za četvrtfinale”, kazao je 24-godišnji Nikšićanin.

Rukometaš koji igra za Hanover a koji se nalazi na radaru moćnog Vesprema je naglasio da su najbitnije prve tri utakmice, ali da naši rukometaši imaju to u sebi da namuče svakog protivnika.

“Prije svega je cilj da budemo učesnici svakog velikog prvenstva do sada smo to uspjevali nadam se da čemo i u budućnosti. Idemo korak po korak podižemo ljestvicu i stalno pokušavamo da postavimo neki novi standard ove reprezentacije, mislim da imamo kvalitet za to. Prije svega imamo želju i volju što je najbitnije, i nadam se da ćemo ovo prvenstvo uspjeti da napravimo neki novi uspjeh koji do sada nismo uspjeli, ali prvi cilj je da se prođe grupa. Trenutno samo razmišljamo o prve tri utakmice. Tu treba da pokažemo da smo i dalje ona ekipa sa EP da smo neugodan protivnik kako manjim tako i velikim reprezentacijama”, kazao je Vujović.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Vlada Crne Gore je na jučerašnjoj sjednici donijela odluku da se sredstva za završetak realizacije rekonstrukcije zapadne tribine fudbalskog stadiona u Nikšiću uvećaju sa 730.000 eura na 994.000 eura.