Završeno prvenstvo Crne Gore u krosu, Slađana Pejović 18. put šampion

ASCG
 • Autor onogost.me
 • 05.03.2023. u 08:21
Takmičari Atletskog kluba "Nikšić" osvojili su deset medalja na prvenstvu Crne Gore u krosu, koje je juče održano u našem gradu. Na 65. po redu prvenstvu opet je istaknuto ime pobjednice Slađane Pejović, koja je 18. put prvakinja države u ovoj kategoriji.

Na takmičenju je nastupilo preko 130 takmičara iz 11 klubova. Nikšićani su imali odlične rezultate i u muškoj seniorskoj konkurenciji na trci od 6000 metara gdje su Miloš Mikić i Aleksa Maliković zauzeli drugo i treće mjesto. 

Iz AK “Nikšić” zlatom su se okitili Matija Bulajić (mlađi pionir), Anđela Vučetić (starija pionirka), Sara Vučetić (statija pionirka), Jovana Vučetić (mlađa juniorka), Miloš Radović (mlađi junior), Slađana Pejović (seniorka). Druga mjesta zauzeli su Ivan Popović (stariji junior), Nikola Golubović (mlađi junior). Treće pozicije iz istog kluba zaslužili su Ristan Jauković (stariji pionir), Aleksa Maliković (senior).

I veterani ovog kluba su ostvarili zapažene rezultate i to Velimir Ćorović, Veselin Petrušić, Vlatko Tadić, Sergej Tamindžija i Dejan Popović.

Takmičenje je otvorio potpredsjednik Opštine Nikšić, Mitar Goranović, dok je prisutne pozdravio i generalni sekretar Atletskog saveza Crne Gore, Milan Madžgalj.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Priča o pomirenju nije bila samo puki dio predizborne kampanje, Andrija Mandić i Demokratski front posvjedočiće je u drugom krugu predsjedničkih izbora tako što ćemo uložiti puni trud da se ostvari ubjedljiva pobjeda nad Milom Đukanovićem i da Jakov Milatović postane novi predsjednik Crne Gore, poručio je predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević.