Audicija za “Ritam Evrope” 20. februara

Opština Nikšić
 • Autor onogost.me
 • 13.02.2023. u 14:55
Potpredsjednik opštine Nikšić Zoran Tomić i Svetozar Bajović iz Sekretarijata za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje, zajedno sa koordinatorkom manifestacije „Crna Gora u ritmu Evrope“ Saidom Čikić i glavnim organizatorom takmičenja Nenadom Jeremićem održali su sastanak sa direktorima škola u Nikšiću kako bi ih upoznali sa detaljima audicije.

Tomić je kazao da ove godine očekuje bolji odziv djece iz naše opštine za muzičko takmičenje “Ritam Evrope“.

„Opština Nikšić je obezbijedila finansijska sredstva za djecu kako bi uzela učešće na ovom takmičenju. Djeci će biti plaćen prevoz, smještaj, hrana i sve ono što im bude neophodno tokom pripreme za takmičenje“, istakao je potpredsjednik Tomić.

U sve četiri sezone takmičenja učestvovala su djeca iz Nikšića i na kvalitetan način predstavljala opštinu, istakli su Čikić i Jeremić.

Podsjetimo, „Ritam Evrope“ je najveće dječje muzičko takmičenje u našoj zemlji, namijenjeno takmičarima uzrasta od 14 do 21 godine, djeci i omladini koja su talentovana za ples i pjevanje. Odabrani na audiciji će imati priliku da svoj talenat za pjevanje i ples usavršavaju tokom višemjesečnih priprema, u booth kampovima, a sa njima će raditi stručni tim.

Svetozar Bajović iz Sekretarijata za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje istakao je da će se audicija održati u JU „Zahumlje“ 20. februara 2023. godine, u 12 sati.

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Dok na skijaškim terenima Durmitora, još traje zimska sezona, na rijeci Tari minule sedmice počela je sezona splavarenja. Rani početak sezone i veliko interesovanje za ljeto, obećavaju uspješnu sezonu na Tari, kaže splavar Veljko Ostojić, ali i upozorava da je rijeka zatpana smećem i da se nešto mora hitno uraditi.