Aurora: S nestrpljenjem očekujemo nastup

aurora1111111111
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 19.07.2016. u 09:21

Bend Aurora dolazi na Lake Fest sa nedavno objavljenim albumom “Nisi sam”. 

To je drugi album sastava iz Banja Luke, koji je osnovan 2005. godine. 

”Tako, nastup na Lake Fest-u dolazi kao promocija albuma. Uz nove pjesme sviraćemo i par pjesama sa prvog albuma. Publika može da očekuje naš maksimum, jer sa nestrpljenjem očekujemo nastup”, najavljuju.

Sadašnju postavu čine: Boris Maksimčuk (gitara), Marko Kovačić (bas), Bojan Katalina (bubnjevi) i Vladimir Maksimčuk (gitara), a svirka kraj Krupca biće njihovo prvo pojavljivanje na Lake Fest-u.

”Do sada nismo imali priliku da nas put nanese na Lake Fest, ali po najavama i izvođačima vidimo da se radi o sjajnom festivalu. Bendu Aurora je velika čast što će imati priliku da nastupi na Lake Fest-u. Planiramo da ispratimo sve festivalske dane, jer sviraju mnogi bendovi koje volimo”, rekli su za portal festivala.

Aurora će otvoriti posljednji dan festivala, a predviđeno je da njihov nastup počne u 18 i 30h.

”Uz pjesme sa novog albuma na probama smo počeli da radimo na nekim novim idejama, tako da je moguće da će Lake Fest biti prilika za premijeru. Želimo svima dobar provod na festivalu. Vidimo se na Lake Fest-u”, poručuje sastav Aurora.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Kultna jugoslovenska grupa „Ođila” održaće večeras koncert u Nikšićkom pozorištu, sa početkom u 20 časova.
Kulturno kreativni centar Akord u sebi sabira sve vidove umjetnosti, ljubavi i misli, koji već vjekovima čovjeku omogućavaju da osjeća slobodu i da bude slobodan. Akord manifestuje da kultura jeste nevidljivi medijum koji spaja i ujedinjuje ljude različitih uzrasta, nacija, vjeroispovjesti, ljude različitog obrazovanja i društvenog statusa, riječi su Miljana Mijuškovića, savjetnika za kulturu, turizam i vjerska pitanja u Opštini Nikšić povodom obilježavanja jubileja 25 godina postojanja i rada "Akorda".