Beogradski sindikat 16. jula na Trgu slobode

Opština Nikšić
 • Autor onogost.me
 • 07.07.2023. u 08:36
Grupa Beogradski sindikat održaće 16. jula koncert na Trgu slobode.

Početak je planiran za 21h.

Podsjetimo, njihov koncert je trebalo da se održi 7. maja, ali je otkazan zbog velike tragedije u beogradskoj Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar”.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  9

  1. E uzas, ko nije odlusao pjesmu Kosovo je Srbija, neka to uradi, odavno vece nasilje i mrznju ne procitah(do pola sam uspjela samo) . 🤯

   1. Boško Ćirković

    To nije pesma Beogradskog Sindikata. Ako ne verujete meni, pitajte vaše sugrađane “novinare” koji su, 10 godina nakon stručnjakinje Olivere Kovačević, ponovili tu laž. A potom se “izvinjavali”. Ali su makar priznali svoju grešku…Pa ćete mozda i Vi, gospodine-gospođo UZAD?

    1. Na youtube je bio snimak donprije mjesec dana sa tom pjesmom, ali je maknut zbog govora mrznje, a tekst je jos uvijek na google. Nemam se ja kome izvinjavati, mislim da pricamo o razlicitim stvarima. Koga zanima moze lako doci do teksta pjesme.

     1. Boško Ćirković

      Nemate se šta izvinjavati jer ste neinformisani i nevaspitani. Pritom ni ne čitate šta vam se odgovori? Može da piše na tarabi SLADOLED pa se ne liže. To nije bila, nije i neće nikada biti pesma BS. Niti je BS ikada tako pevao, niti javno ili privatno zastupao takve stavove. Ako Vam i dalje nije jasno, zaista Vam ne mogu pomoći. Ili ste ograničeni ili ste zlonamerni. Živi i zdravi bili.

      1. ahahahaha dobro, ahahah da se vi ne biste nervirali ostavicemo to na nivou pocetnom, na nivou mog stava i misljenja za mene, a Vi se drzite Vaseg, a moja je preporuka za Vas mimo pjesme da ne vrijedjate, jer ja Vas nijesam uvrijedila niti cu. U svakom slucaju vise vjerujem sebi nego Vama, a Vi pripazite do kog nivoa Vas govor moze doci 😂

     2. Boško Ćirković

      Stavove može svako da ima…Nije to problem…Ali ni poenta, u ovom slučaju. Ovde nismo raspravljali o stavovima. Nego sam Vam najdobronamernije ukazivao na ČINJENICU: TO ŠTO STE NAVELI KAO PESMU BS, NIJE PESMA BS. Ako i dalje ne razumete, ponavljam svoje STAVOVE o Vašem nerazumevanju, gospodine ili gospođo.

  2. Eto zar Niksic nema koga drugoga ugostit nako ove i ovake umjetnike, blagoš šta dočekasmo, Crna Goro probudi se!!

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Najveći procenat građana, 63,9 odsto, živi u domaćinstvima koja ne mogu priuštiti nedjelju dana godišnjeg odmora van kuće, dok najmanji procenat, 13,9 odsto, živi u domaćinstvima koja ne mogu priuštiti adekvatno zagrijavanje stana ili kuće. To su podaci iz Ankete o dohotku i uslovima života u 2022. godini, koju je objavio Monstat.