FOTO: Bedem fest u punom sjaju!

38391780_1685465808232980_8270148322325430272_n
Marija Vujović
  • Autor Marija Vujovic
  • 03.08.2018. u 20:40

Nikšićka tvrđava spremno je dočekala mnoge ljude željne kvalitetne muzike i dobrog provoda. 

Festival je u 20h otvorio varaždinski electro alternativni bend Sowas, koji je ove i prošle godine bio jedan od pet finalista hrvatskog demo rok festivala (HGF). Pola sata kasnije binu je zauzeo beogradski Aus wiedeserhen.

Oni su “pripremili teren” za zvijezdu večeri, Massima Savića. Već na početku njegovog nastupa tvrđava je bila puna, a zagrebački pjevač je pozdravljen gromoglasnim aplauzom.

Massimo je prije svojih dobro poznatih stihova kazao da je veoma umoran jer je sa svojim timom putovao čak 11 sati, kao i da će osim svojih numera pjevati i tri nove nastale u saradnji sa drugim bendovima i pjevačima.

Nakon njega binu će preuzeti Električni orgazam i Anica Dobra, a u 1.30h na scenu će izaći jedan od najcjenjenijih underground hip hop izvođaca iz Srbije Miloš Stojanović, poznatiji kao Smoke Mardeljano. Prvo festivalsko veče zatvoriće bend Bolesna štenad.


 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Završila je Nižu muzičku školu – odsjek klavir, osvojila desetine zlatnih medalja na takmičenjima u modernim plesovima, ali ju je želja za novom avanturom iz svijeta muzike odvela u oblast modelinga i odmah se to ispostavilo kao pun pogodak.
Festival Lake fest održaće se ove godine od 4. do 6. avgusta na obali nikšićkog jezera Krupac.