FOTO: Pogledajte gimnazijalski “Cartoon night”

gim
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 30.11.2018. u 08:09

Učenički parlament gimnazije “Stojan Cerović” juče povodom dana srednjoškolaca organizovao maskenbal koji je održan u holu škole.

Tema maskenbala bila je crtani film, a gimnazijalci su pokušali da joj se priblize kreativnim kostimima, dekoracijom, muzikom i specijalnim efektima.

Organizatori su kazali da je dobra komunikacija sa upravom škole i profesorima omogućila nesmetan i brz razvoj čitave organizacije.

Novina ovog maskenbala bile su diplome koje su uručene najboljim i najkreativnijim maskama.

“Maskenbal koji organizujemo unazad nekoliko godina je već postao i tradicija. Učenici su bili izuzetno zainteresovani za događaj, i željno su isčekivali ovo veče kako bi bar na trenutak mogli da uživaju u atmosferi koja je drugačija od one nastavne. Nadamo se da ćemo ovu tradiciju moći da nastavimo ubuduće, kao i da na sve moguće načine priuštimo učenicima škole što bolje iskustvo” kazao je predsjednik učeničkog parlamenta Nikola Spaić.

Dekoraciju su odradili članovi učenickog parlamenta, a za kompletnu tehničku podršku bio je zadužen ,,Simke Art Studio” uz angažman DJ Nelly-ja koji je učenike zabavljao odličnom muzikom.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Završila je Nižu muzičku školu – odsjek klavir, osvojila desetine zlatnih medalja na takmičenjima u modernim plesovima, ali ju je želja za novom avanturom iz svijeta muzike odvela u oblast modelinga i odmah se to ispostavilo kao pun pogodak.
Festival Lake fest održaće se ove godine od 4. do 6. avgusta na obali nikšićkog jezera Krupac.