Izbor za Mis Balkana u Banjaluci: Nikšićanka mis šarma

marija_bijelic
fosmedia.me
  • Autor onogost.me
  • 19.02.2019. u 11:15

Izbor za mis Balkana održan je u petak u Banskom dvoru u Banjaluci, a Nikšićanka Marija Bijelić proglašena je za mis šarma.

„Mogu sa zadovoljstvom da kažem da sam zadovoljna titulom mis šarma, koju sam osvojila učešćem na takmičenju Mis Balkana 2019. Ovo takmičenje mi je donijelo jako lijepo iskustvo, samim tim i mnogo poznanstava. Uživala sam od samog početka u druženju sa ostalim djevojkama koje su takođe učestvovale u izboru“, kaže nakon povratka sa takmičenja Nikšićanka Marija Bijelić koja je odnijela titulu mis šarma.

„Čast mi je što sam predstavljala svoju državu Crnu Goru i svoj grad Nikšić. Organizacija je bila na svjetskom nivou i svi koji su učestvovali dali su svoj maksimum. Za kraj, poručila bih svim curama da vjeruju u sebe i svoj uspjeh“, zaključuje Marija za FOS.

Takmičenje u Banjaluci se održalo 15. februara, i a stručni žiri na čelu sa modnom kreatorkom Milicom Tričković, za najljepšu ženu Balkana proglasio je Ljubicu Rajković iz Novog Sada.

Izvor: fosmedia.me

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Završila je Nižu muzičku školu – odsjek klavir, osvojila desetine zlatnih medalja na takmičenjima u modernim plesovima, ali ju je želja za novom avanturom iz svijeta muzike odvela u oblast modelinga i odmah se to ispostavilo kao pun pogodak.
Festival Lake fest održaće se ove godine od 4. do 6. avgusta na obali nikšićkog jezera Krupac.