“Izloguj se, vrijeme je za trening”

prava
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 21.09.2018. u 07:19

"Izloguj se, vrijeme je za trening" moto je devetog Sport festa koji će se tradicionalno održati sjutra na nikšićkom Trgu Slobode od 18h, a koji po deveti put organizuje Crnogorska kulturna mreža, a pored mnoštva sportskih događaja za djecu biće upriličen i raznovrstan zabavni program i natup grupe Osvajači.

“”Sport fest” je sportsko-zabavna manifestacija koja ima edukativni karakter i koja svake godine okuplja veliki broj ljubitelja sporta i sportskih vještina. Sa punim pravom možemo reći da je “Sport Fest” jedini festival u Crnoj Gori koji je usmjeren mladima, i koji je tokom svog postajanja dao konkretne rezultate. Uspjeli smo ovih devet godina da opstanemo zahvaljujući entuzijazmu mojih saradnika iz CKM-a, a naravno festival ne bi ni mogli organizovati bez podrške klubova iz Nikšića koji su prepoznali značaj organizacije ovog festivala i koji dobijaju konkretne rezultate jer im se nakon festivala javljaju roditelji koji upisuju djecu koja žele da treniraju“, ističe izvršni direktor CKM-a, Aleksandar Damjanović.

On dodaje da je promocija zdravih stilova života uvijek je u fokusu festivala pa je otuda i moto ovogodišnjeg ” “Izloguj se, vrijeme je za trening”.

„Livade i sportski tereni su nam prazni. Danas su djeca pretežno zaokupirana društvenim mrežama i ovim želimoda ukažemo na to da kada imate zdrave stilove života imate zdavu omladinu i zdravo društvo“, poručuje on.

U zabavnom dijelu festival će nastupiti: djeca iz JPU Dragan Kovačević, škola plesa Art Viva Dance učenici OŠ Luka Simonović dok će koncerte održati Ljuba Stanković pobjednik takmičenja Pinkove zvezdice i grupa Osvajači.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Završila je Nižu muzičku školu – odsjek klavir, osvojila desetine zlatnih medalja na takmičenjima u modernim plesovima, ali ju je želja za novom avanturom iz svijeta muzike odvela u oblast modelinga i odmah se to ispostavilo kao pun pogodak.
Festival Lake fest održaće se ove godine od 4. do 6. avgusta na obali nikšićkog jezera Krupac.