LAKE FEST: Počela online prodaja ulaznica

70437c03-7146-4f76-920e-9cf961242c3d
Lake fest
  • Autor onogost.me
  • 15.07.2016. u 08:46

Online prodaja ulaznica za 6. Lake fest, koji će se održati od 11. do 14. avgusta na Krupačkom jezeru počela je danas.  Zbog velikog interesovanja za ovogodišnji festival, organizatori su odlučili da posjetiocima iz regiona  pruže priliku da na vrijeme obezbijede kartu.

Posjetioci festivala iz Hrvatske karte mogu kupiti preko prodajne mreže Entrio.hr, u Srbiji na svim Eventim prodajnim mjestima , a u Bosni i Hercegovini svoje ulaznice mogu obezibjediti putem sistema Kupikartu.ba .

U Crnoj Gori prodaja karata kreće od ponedjeljka, 18. jula i mogu se kupiti u Nikšiću u NK pabu i Podgorici u Motenegro caffe pabu.

Ovogodišnji učesnici festivala su Manu Chao La Ventura, Rambo Amadeus & Five Winetous – Sextet, Bajaga I instruktori, Kerber, Yu grupa, TBF , Sivilo, Ritam nereda, Punkreas, Lačni Franz I M.O.R.T, Nikola Vranjković, Irish Stew, Mangrov, Kultur Shock, Gužva u 16-ercu, Goran Bare i Mare, Stray Dogg, Sara Renar, DST, Voodoo, Zoon Politikon I Dejan Petrović i Big Band, Light Under The Black Mountain, Kiril Džajkovski, Aurora, Off duty i Justin’s Johnson.

Prvi dan festivala posvećen je Desetogodišnjici obnove crnogorske nezavisnosti ulaz je besplatan za sve posjetioce festivala, a pokrovitelj je Ministarstvo kulture u Crnoj Gori.

Kao i prethodnih godina i ove godine će biti organizovan prostor za kamp. Boravak u kampu je besplatan, uz izuzetak plaćanja boravišne takse koja iznosi 0,60 eura.

Generalni sponzori Lake fest-a su Elektroprivreda Crne Gore, Pivara “Trebjesa” Nikšić, opština Nikšić i Nacionalna turistička organizacija. 

Detaljnije informacije o festivalu posjetioci mogu pronaći na zvaničnoj web stranici www.lakefest.me, kao i na društvenim mrežama Facebook, Twitter i Instagram.

Raspored nastupa je sledeći:

11. avgust
Voodoo 
Mangrov
Rambo Amadeus
Bajaga i Instruktori
Kultur Shock
Off duty
Sivilo

12. avgust
Light Under The Black Mountain
Zoon politikon
Mort
Kerber
Goran Bare & Majke
Kiril Dzajkovski Mc TK Wonder & Mc Wasp
Nikola Vranjkovic

13. avgust
Justin’s  Johnson
Irish stew
Lacni franc
DST 
YU grupa
Dejan Petrovic Big band
Ritam nereda

14. avgust
Sara Renar
Punkreas
Stray Dogg
TBF
Manu Chao La Ventura
Guzva u 16-ercu
Aurora

 

 

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Kultna jugoslovenska grupa „Ođila” održaće večeras koncert u Nikšićkom pozorištu, sa početkom u 20 časova.
Kulturno kreativni centar Akord u sebi sabira sve vidove umjetnosti, ljubavi i misli, koji već vjekovima čovjeku omogućavaju da osjeća slobodu i da bude slobodan. Akord manifestuje da kultura jeste nevidljivi medijum koji spaja i ujedinjuje ljude različitih uzrasta, nacija, vjeroispovjesti, ljude različitog obrazovanja i društvenog statusa, riječi su Miljana Mijuškovića, savjetnika za kulturu, turizam i vjerska pitanja u Opštini Nikšić povodom obilježavanja jubileja 25 godina postojanja i rada "Akorda".