Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

LAKE FEST: Pošalji fotografiju i učestvuj u nagradnoj igri “Upoznaj omiljeni bend”

nagradna
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 01.07.2016. u 10:26

I ove godine LAKE FEST u okviru umjetničkog programa realizuje različite kulturno-umjetničke aktivnosti, a jedna od njih je nagradna igra pod nazivom “Upoznaj omiljeni bend”. 

Cilj nagradne igre je da se oživi duh ranijih izdanja festivala kroz fotografije posjetilaca i da se pruži priliku svim posjetiocima da upoznaju i provedu vrijeme sa svojim omiljenim bendom!

Da bi učestvovali na takmičenju potrebno je da vašu omiljenu fotografiju sa prethodnih LAKE FEST izdanja pošaljete od 1. do 10. jula  na e-mail adresu [email protected]

U e-mailu je potrebno naznačiti sledeće podatke: ime i prezime, prebivalište, kontakt e-mail, kontakt telefon i nazive dva benda koje želite upoznati.

Nakon prijema fotografija, LAKE FEST tim će odabrati 30 fotografija i objaviti ih na zvaničnoj facebook stranici 11. jula. Glasanje će se vrši isključivo preko zvanične stranice LAKE FEST-a i trajaće od 11. do 30.jula. Tri autora fotografija sa najvećim brojem ‘’like-ova’’, dobiće priliku da upoznaju 1 od 2 benda koje su naznačili!

Pobjednici će biti objavljeni 1. avgusta na zvaničnoj Facebook stranici  festivala, nakon čega će biti kontaktirani od strane organizacije LAKE FEST-a 2016.

Važno je naglasiti da su glasovi tj “like-ovi” validni samo od pratilaca zvanične facebook stranice.

Ovogodišnji izvodjači: Manu Chao La Ventura, YU Grupa, Kerber, Bajaga & Instruktori, Rambo Amadeus & Five Winnetous - Sextet, TBF, Sivilo, Ritam Nereda, Stray Dogg, Lačni Franz, M.O.R.T. Nikola Vranjković, Mangrov Bend, Irish Stew, Kultur Shock, Gužva u 16-ercu, Goran Bare i Majke, Dejan Petrovic Big Band, Voodoo, Zoon politikon, Off Duty, Sara Renar, DST, Light Under The Black Mountain, Punkreas, Justin's Johnson, Aurora i Kiril Dzajkovski!

Iz organizacije napominju ne obezbjeđuje ulaznicu na dan koncerta kada nastupa bend kojeg će upoznati.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Nevladina organizacija Pro futuro u susret Bedem festu večeras, sa početkom u 19 časova, a povodom Svjetskog dana muzike, organizuje svirku Darka Mihailovića i Stefana Bjeletića, koja će se po prvi put, kako su naveli, održati na platou kod fontane u Gradskom parku.