Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Mangrov: Lake fest 2016 biće prekretnica za još bolju budućnost festivala

mangrov1_0
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 01.08.2016. u 16:50

Nikšićki Mangrov ponovo će nastupiti na ovogodišnjem Lake fest-u, i to prve večeri festivala. 

U razgovoru sa PR sližbom festivala gitarista i vokal Simo Bakoč obećao je da će posjetioci moći da čuju energičnu svirku sastavljenu od dijela autorskih stvari, ali i par obrada. On je pohvalio i ovogodišnji line up koji, kako navodi, nikad nije bio bolji.

“Kada je u pitanju sam festival i ovogodišnji line up, moramo priznati da nikada dosad nije bio na ovom nivou, kao ove godine, iako je gotovo svaka prethodna godina bila posebna na sebi svojstven način. Dovoljno je pomenuti, pored svih ostalih, imena za dva najveća, a to su sigurno Manu Chao i Kiril Džajkovski, čiji će nastupi dati jedan ogroman značaj festivalu, kao i samom gradu i da će to biti jedna prekretnica za još bolju budućnost festivala”, ističe Bakoč.

Bend koji je nastupao na festivalima kao što su 49. Zaječarska gitarijada, Bedem fest, Lake fest, Rock Village, Morinjska gitarijada, izašao kao pobjednik sa Trebinjske gitarijade – Mostock, i pored toga održao zapažen broj klupskih svirki najavljuje par nekih skromnih iznenađenja, koja još nije želio da otkrije.

Fanovima su poručili da se neće štedjeti ni na ovom Lake-u.

“Daćemo sve od sebe da upotpunimo sam ugođaj svim prisutnima i bitno je da ćemo publici moći da predstavimo svoj autorski rad koji će se snimiti tokom jeseni”, završava Bakoč.

Bend čine Simo Bakoč – gitara i vokal, Nemanja Popović – gitara, Luka Pesak Mičković (Manitou) – bas gitara i Nikola Kadović – bubnjevi.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Audicija za muzičko takmičenje „Ritam Evrope“ za nikšićke učenike održaće se u petak, 12. aprila, sa početkom u 19 časova, u sali Nikšićkog pozorišta.