Nagradna igra: Uručene karte za Lake fest

20180808_100408
Marija Vujović
  • Autor Marija Vujovic
  • 08.08.2018. u 09:47

Ulaznice za festival na Krupcu, koje je osvojila pobjednica nagradne igre „Pošalji selfi i osvoji karte za Lake!“, Jelena Gagović, uručene su danas.

Ona je dobila tri paketa ulaznica putem ove nagradne igre, koju je u susret osmom Lake festu naš portal organizovao u saradnji sa organizatorima jednog od najvećih rok festivala u regionu, a preuzela ih je njena sestra Vesna.

Vesna će, kako kaže, najvjerovatnije sestri praviti društvo na ovogodišnjem festivalu kraj jezera.

„Jelena se baš iznenadila kada je juče vidjela da je osvojila karte preko portala Onogošt, posebno time što je ona jedina ispoštovala pravila nagradne igre. Ona često igra neke nagradne igre i baš ima sreće u tome“, šaljivo je kazala Vesna.

Karte je ispred festivala uručila Sandra Vahtel.

„I ove godine u saradnji sa portalom Onogošt organizovali smo nagradnu igru. Čestitamo dobitnici i nadamo se da će se provesti lijepo sa svojim društvom na Lake festu“, kazala je ona i istakla da je već sve spremno za najveći crnogorski rok festival.

„Već imamo i veliki broj kampera koji su stigli u kamp. Kamp u potpunosti tehnički opremljen, danas se priprema bina i čitav prostor“, dodala je ona.

Podsjetimo, Jelena je jedina ispoštovala uslov za učešće i tako je ovogodišnja nagradna igra prošla bez glasanje lakovanjem fotografija na našoj Facebook stranici.

Naime, uslov za učešće u nagradnoj igri bio je da čitaoci našeg portala prije svega moraju da imaju Facebook nalog. Potom je trebalo da na e-mail adresu [email protected] , ili u inbox Facebook stranice Onogošt.me, jednostavno pošalju jednu selfi fotografiju sa prošlogodišnjeg Lake festa . Bilo je potrebno naznačiti „Za nagradnu igru“, i ostaviti sljedeće podatke: ime i prezime i kontakt. Takođe, uslov je bio da sa jednog naloga može biti poslata samo jedna fotografija, a čitalac koji pošalje više selfija automatski je diskvalifikovan. Rok za dostavljanje je završen 4. avgusta u podne.

Sve ostale prispjele fotografije prekršile su neko od pravila nagradne igre – nijesu bili selfiji, nijesu slikani na prošlogodišnjem Lake festu, poslato više fotografija sa jednog naloga ili nije ispoštovan rok za slanje.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci