Neša Galija u Montenegro pabu

neso_galija
  • Autor onogost.me
  • 22.01.2016. u 10:31

U nedjelju, 24. januara u Montenegro pabu nastupiće Neša Galija.

Kako organizatori navode razlog njegovog ponovnog gostovanja je veliki broj zahtjeva i ogromno interesovanje ljubitelja muzike Neša Galija da opet slušaju njegovu muziku u Nikšiću.

Podsjećamo da je Neša Galija prije četiri mjeseca gostovao u Montenegro pabu, a evo i šta je tom prilikom izjavio zašto voli Nikšić i Nikšićane. 

“Ja sam imao svojevremeno i imam još uvijek kumove u Nikšiću. Zapravo, pravo kumstvo bilo je sa pokojnim Draganom Mrvaljevićem i čitava njegova porodica i sve ono što je bilo oko njega u stvari je dio jedne priče koja je meni posebno značajna.To su ljudi vitezovi koji su imali tu neku pravičnost i gordost i nadasve pamet koja je bila vanserijska. Kombinacija ta tri i više elemenata činila je te ljude posebnim i drastično različitijim od ostalih.Vitezovi su uvijek prepoznavali vrijednosti, kao u svim bajkama vitezovi su pozitivne ličnosti, kao što su i ovi. Kad god se sretnem sretnem se sa njegovim prijateljima,i evo prije nego što sam se sa tobom sreo, vidjeli smo se i evocirali smo neke uspomene“, objašnjava Neša Galija zbog čega Nikšić zauzima posebno mjesto u njegovom srcu.

Početak svirke je predviđen za 22:30h. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci